Beszéljek az öcsémmel? Véletlen megláttam, hogy egy fiú osztálytársával csókolózik.
Én még heteróként sem osztom meg a tesómmal, hogy mikor kivel csókolózok. Semmi köze nincs hozzá. Ha látna, és utána erről akarna velem beszélgetni, megmondanám neki, hogy a saját dolgával törődjön.
Ha jó a kapcsolatod a tesóddal meg nem vagy homofób, akkor már így is tudja, hogy rád számíthat, és ha akarja, akkor majd elmondja neked. Ha nem akarja, akkor meg felesleges erőszakkal kihúzni belőle!
Hat nem tudom, sokan mondjak, hogy ne mondd...viszont rengeteg fiu es lany van, aki csak nem meri elmondani a sajat csaladjanak, pedig akarna, hogy tudjak. Szoval lehet o is ilyen, es egy ko esne le a sziverol.
A csaladnak tuti ne mondd, neki kell eloallnia vele, a lenyeg, hogy tudja, hogy mellette allsz vegig.
Szerintem siman beszelhetsz vele, ha tenyleg joba vagytok. Te mar ugy is tudod, kar titkolnia. Annyira felesleges ez a "nem tudom, de valojaban tudom" huzavona. Nincs ertelme...
Sot vegre lenne, aki a csaladban tamaszt nyujt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!