Beszéljek az öcsémmel? Véletlen megláttam, hogy egy fiú osztálytársával csókolózik.
Figyelt kérdés
Az öcsém 17 éves és nagyon jó a kapcsolatunk, de sosem beszélt arról, hogy a fiúkhoz vonzódna. Ettől számomra semennyivel nem lesz kevesebb vagy rosszabb, de szeretném tudatni vele, hogy bennem maximálisan megbízhat és nekem elmondhat mindent. Leüljek beszélni vele szerintetek, vagy váram ki, amíg ő nyílik meg nekem?2023. szept. 27. 15:08
11/27 anonim válasza:
Ha focimeccsen gól utáni örömködés volt, vagy kocsmából hazamenet részegen összekapaszkodva történt, akkor nem kell semmit mögéje gondolni.
12/27 anonim válasza:
Bocs, de MIT akarsz vele BESZÉLGETNI????
Ha meleg/bi, lebeszélni úgysem tudod, másrészt meg magánügye. Vagy akkor is akarnál vele beszélni, ha egy lánnyal csókolózott volna??? Ez ugyanaz, egyáltalán nem tartozik rád.
13/27 anonim válasza:
#3 Gondolom, te vagy az, aki mindig jobban tudja, hogy ki mit hallott vagy látott, mint az érintett saját maga.
14/27 A kérdező kommentje:
#17 Nem lebeszélni akarom. Csak szeretném, ha tudná, hogy bennem maximálisan megbízhat és mellette állok, akármi is legyen.
2023. szept. 27. 17:47
15/27 anonim válasza:
- 19
és tuti rendes buzultak? nem valamit elnéztél?
16/27 anonim válasza:
Ne! Nekem nagyon bizalmas kapcsolatom van a testvéremmel, szinte mindent megbeszélünk felnőttként is. SZINTE. A szexualitás pont az, amit nem. És nem azért mert nem bízunk meg a másikban, hanem mert az magánügy. Szóval bármennyire is jó a kapcsolatotok, ne rontsd el azzal, hogy beleütöd az orrod. Lehet, hogy sosem fogja elmondani neked. És, ha el is mondja, hogy vonzódik a saját neméhez (is), akkor sincs közöd a részletekhez.
17/27 anonim válasza:
"Ettől számomra semennyivel nem lesz kevesebb vagy rosszabb, de szeretném tudatni vele, hogy bennem maximálisan megbízhat és nekem elmondhat mindent."
Aha. Gondolom, akkor ha lánnyal láttad volna csókolózni, akkor is beszélni akarnál vele...
19/27 anonim válasza:
mi lenne ha beraknád azt a meleg cowboyos filmet és ha közbe feláll neki az bizonyíték lenne arra hogy homokos? vagy regisztrálj álnéven fb-ra, add be h homár csávó vagy és randiznál vele egy kis zsebhokizás reményében. A randira meg te mennél el.
20/27 anonim válasza:
Ne mondd el neki, hogy megláttad, de beszelj neki arról, hogy mennyire szereted ot, es nem tud olyat tenni, amiért ez a testvéri szeretet elmúlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!