15 éves öcsémnek a volt osztálytársam veszi a cigit, mit tegyek?
Te, mint a bátyja, beszélgess vele a témáról, hogy miért szokott rá, mi a jó neki benne stb., majd magyarázd el, hogy miért nem jó a cigi.
De tiltással, meg azzal, hogy elkapjátok a volt osztálytársadat, nem értek el semmit. Sőt, annál jobban fogja csinálni.
Vidd el egy kórházba ahol drogosoknak és alkeszoknak csinálnak gyomormosast és költözik az ágyhoz szedálva szerencsétleneket.
Mutasd meg a bűzt és a látványt és mond meg neki, ha nem nyugszol le, nem váltasz társaságot, ide jutsz és/vagy a koterbe.
Emellett ha normálisak és lehet velük beszélni, keresd meg a többiek szüleit.
Ez a dolog nem játék, most eldölhet a gyerek sorsa jó vagy rossz irányba
"Vidd el egy kórházba ahol drogosoknak és alkeszoknak csinálnak gyomormosast és költözik az ágyhoz szedálva szerencsétleneket."
Azért aki cigizik, nem kerül be még kórházba, meg börtönbe...
7!
Nyilván úgy értettem, beszelni lehet vele, de konkrétan tenni, pláne a testvérnek semmit se lehet. Tudom milyenek a tizenévesek, az én gyerekem is dohányzik, marhára nem érdekli, hogy más mit gondol róla. Pedig nálunk a háziorvos is elbeszelgetett anno vele arról, mit okozhat a dohányzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!