Mit vegyek osztálytársamnak karácsonyra? Mert őt húztam. (fiú,15 éves, szeret rajzolni, cigizik, meg piál)
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 20:42
1/12 anonim válasza:
nagyon jó gyerek lehet. vehetnél neki mondjuk egy cumit.
2/12 anonim válasza:
Valami vagány, dizájnos mappát, ami elteheti a műveit, meg ilyen csipeszes iratfogót, amire rá csíptetheti a rajzlapját amire rajzol, szénceruza készlet esetleg (de ezt csak akkor ha tényleg tehetséges, és használná is). Én általános iskolában 8.-ban gravírozott öngyújtót vettem a fiú osztálytársamnak. Nem érdekelt, hogy a tanár mit fog gondolni, ez volt ez egyetlen, aminek tényleg hasznát vette. (mondjuk a tanár meg sem nézte nagyon, hogy ki mit kapott :)
3/12 anonim válasza:
fogfehérítőt, ha most kezdi, akkor nagy szüksége lesz rá.
4/12 anonim válasza:
Nem Szabo Vencelnek hivják?:D nekem van egy pont ilyen osztálytársam:D
5/12 A kérdező kommentje:
20:47 és mennyibe került az öngyújtó??hol vetted?
2009. dec. 9. 21:02
6/12 A kérdező kommentje:
20:57 nem ugy hívják:)
2009. dec. 9. 21:03
7/12 anonim válasza:
:) Hát ő nagy rocker bakancs tól mindene van már.Én egy Anarchiás övet veszek neki meg dob cigi:P
8/12 anonim válasza:
Szerintem egy doboz konyakmeggy, és egy dizájnos mappa valami dizájnos toll társaságában jó lehet, akár a mappába is rejtheted a konyakmeggyet ajándék az ajándékban alapon, és office depot üzletekben lehet venni olyan tollat, amit ki lehet radírozni a toll végén élvő radírral, de csak azt a fajta tintát törli a radír, nekem van ilyen, több színben is van. :-)
9/12 anonim válasza:
Veszel egy sima fémöngyújtót, és elviszed valahová, ahol gravíroznak. Vagy vegyél rajzszenet, és valami vicces öngyújtót, amin mondjuk méhecskék szexelnek.
10/12 anonim válasza:
20:47 vagyok. Ez már 7 éve volt :) Akkor díszdobozban kijött kb. 1000 Ft-ból, és a karácsonyi vásárban vettem, és ott helyben gravíroztak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!