Beszéljek az öcsémmel? Véletlen megláttam, hogy egy fiú osztálytársával csókolózik.
Figyelt kérdés
Az öcsém 17 éves és nagyon jó a kapcsolatunk, de sosem beszélt arról, hogy a fiúkhoz vonzódna. Ettől számomra semennyivel nem lesz kevesebb vagy rosszabb, de szeretném tudatni vele, hogy bennem maximálisan megbízhat és nekem elmondhat mindent. Leüljek beszélni vele szerintetek, vagy váram ki, amíg ő nyílik meg nekem?2023. szept. 27. 15:08
2/27 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá, kivel mit csinál. Majd ha akarja, elmondja.
4/27 anonim válasza:
Semmiképp ne hozd fel neki. Ha jó a kapcsolatotok (és azt mondod, igen), akkor úgyis el fogja mondani neked, amint időszerűnek érzi.
6/27 anonim válasza:
Ne. Még ne. Lehet, csak egyszeri kíváncsiság volt, és akkor később kínos lehet neki. Azt viszont mondhatod neki valami kapcsán, hogy neked semmi gondot nem okozna, ha meleg lenne a családban. Csask ne légy túl nyílt, ne fogjon gyanút, csak érezze, hogy ha netán mégis mreleg, rád számíthat.
7/27 anonim válasza:
A helyedben én rákérdeznék. Ugyanakkor megnyugtatnám, hogy így is elfogadom és támogatom a továbbiakban.
8/27 anonim válasza:
Ne hozd fel, majd elmondja, ha akarja.
9/27 anonim válasza:
Ne beszélj erről, úgyis elmondja, ha akarja. Simán lehet csak egyszeri kísérletezés is
10/27 anonim válasza:
Ha akarja elmondja. Nem biztos, hogy komoly a dolog, simán lehet, hogy csak kipróbálta. Ha komoly lesz beszél róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!