Hogyan adjam tudtára?
Figyelt kérdés
Kis házban lakunk. Húgomnak van egy párja, állandóan beülnek a konyhába, így étkezni és mosdóba sem tudok kimenni, mert ott bámulnak állandóan. Hiába mondtam neki, hogy ne jöjjenek át állandóan, nem érdekli, mert szánalmas ember, aki csak a saját érdekeivel törődik, aki a saját anyját is kihasználja, és szemrebbenés nélkül vallja be, hogy ezt érdemli az anyja, stb miközben nyilván nem, de nem akarok belemenni ebbe. Mit tehetnék? Mondjam meg a szemükbe, hogy kotródjanak? A szüleimet nem zavarja, de engem igen, és ha nekem sem szabadott a barátnőmet elhozni mindig, akkor fordítva is legyen már így, hogy ne kelljen hallgatni, hogy "foss már halkabban" és ilyenek, mintha nekem kéne alkalmazkodni és nem egy kívülállónak, akit egy semmirekellő hazahoz. Nem elég napközben, de este 11-ig is, és fürödni sem lehet. Mit tegyek? Vágjam pofon? Úgy unom, hogy nem lehet felfogni a szép szót.2023. ápr. 29. 17:48
11/28 anonim válasza:
Rád meg valószínű azért haragszik ennyire mert nem látod át édesanyád hibáit és neki hiszel a tesód helyett. Én azt ajánlom próbáld megérteni őt és beszélj vele, a menekülés meg a ne foglalkozz vele beszédek nem sokat érnek, sőt kitudja mit válthat ki belőle talán még jobban megbánt. Inkább próbáld megérteni a helyzetét lehet először ellenkezni fog meg csúnyákat fog mondani, de ha elég kitartó vagy úgy is megfog törni és elmeséli, de akkor ne állj neki és ne hibáztasd és rajolgasd anyudat hanem próbálj úgy beszélni vele és olyan szavakat használni amiből érzi megérted őt. Lehet egyébként olyan problétám fogol észre venni a családodban amire ő világít rá, 4-es voltam.
12/28 anonim válasza:
Hány éves vagy? A tesód hány éves?
hogy ennyire tiszteletlenül és csúnyán odaszól? Neki nincs szobája miért nem oda mennek be? miért a konyhába ülnek? Neked meglett mondva h ne hozd át mindig a párod neki nincs?Anyukád ennyire nem tud rá hatni?Hát ha nekem a gyerekem lenne és a saját házamba lakna mint édesanya biztos hogy ez nem így lenne.
13/28 A kérdező kommentje:
Én 18 éves vagyok, ő 22.
2023. ápr. 29. 22:26
14/28 A kérdező kommentje:
A többieknek is hamarosan válaszolok! Köszönöm az eddigi válaszokat!
2023. ápr. 29. 22:26
16/28 anonim válasza:
15ös
Nyilván fiú ha értelmeznéd a kérdését..
17/28 anonim válasza:
Nemértem ha te 18 vagy ő meg 22 akkor hogy a húgod? Nővéred max nem?
18/28 anonim válasza:
17-es, persze, de egy kamu kérdésnél ennyibe bele lehet gabalyodni. Ezt ne rójuk már fel neki!
19/28 anonim válasza:
Szólj anyukádnak, de hogyha nem válna be akkor amit már az egyik válaszoló írt, csinálj mindent hangosan. De hogyha még mindig nem válna be, akkor próbálj meg beszélni vele (ezt is már írták). Hogyha egyik sem válna be, akkor ne foglalkozz velük, mert csak még dühösebb leszel. Így van az én osztálytársaimmal is 6. óta nem hagynak békén.
20/28 anonim válasza:
Kinyitják az ajtót és néznek - na, mást hülyíts, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!