Hogyan adjam tudtára a szüleimnek,hogy fontosak anélkül,hogy kimondanám?
Figyelt kérdés
Sajnos nem olyan fajta személyiséggel rendelkezem,hogy ki tudjam fejezni az érzelmeim. Ezért csak nagyon ritkán használom a szeretlek és a bocsánat szót is. Szerintem a családom azt hiszi,hogy abszolút nem fontosak nekem,pedig mindennél jobban szeretem őket és még az életemet is odaadnám értük,viszont ez bonyolult,ezt nem tudom a szemükbe mondani mert úgy érzem,hogy gyengének tűnnék. Hogyan adjak jeleket arra,hogy szeretem őket,de mégse mondjam ki egyenesen. (Szeretnék változtatni az egoista tulajdonságaimon,eddig nem nagyon megy,de én próbálkozom tényleg)2021. nov. 14. 15:17
2/22 A kérdező kommentje:
De én tettre gondolok
2021. nov. 14. 15:48
3/22 anonim válasza:
Én se tudom ezt kimondani sose, valahogy nem megy, de ha nem vagyok otthon, minden nap telefonálok és megkérdezem, hogy vannak, gyakran veszek ajándékot (ha csak egy 500 forintos növényt is), igyekszem anya helyett minél több dolgot elintézni, hogy ő pihenhessen. Ilyeneket kell.
4/22 anonim válasza:
De én nem értem, mibe kerül néha megölelni anyádat-apádat és azt mondani nekik, hogy "szeretlek"? Vegyél erőt magadon, ha tudod, hogy, erre vágynak.
6/22 A kérdező kommentje:
4-es, megölelem őket,sokszor,többször is egy nap. Viszont a “szeretlek” szó már valahogy nehezebb.
2021. nov. 14. 16:34
7/22 A kérdező kommentje:
5-ös nem autista attól még senki,hogy nehezebben fejezi ki az érzelmeit. Ettől még nem leszek (szerintem) rossz ember,nem bántom soha meg őket,és valahol biztosan tudják,hogy fontosak,viszont kicsit jobban is szeretném ezt kimutatni,mert elég nehéz nekem ez a szeretlek szó,akármilyen furának is tűnik ez.
2021. nov. 14. 16:36
8/22 anonim válasza:
De most őszintén annyit nem tudsz kimondani hogy szeretlek?
9/22 A kérdező kommentje:
De ki tudom,mondtam is már egy hónapja,de utána rettentő hülyén éreztem magam.Mármint az én számból olyan furának hangzott,még a hanglejtésem is tök hülye volt. Akkora gáznak éreztem,nem is azt,hogy én kimondtam,és vannak érzelmeim,hanem azt ahogyan mondtam. Fura volt.
2021. nov. 14. 16:49
10/22 anonim válasza:
Gyakorolnod kell, különben nagy baj lesz, ha egyszer gyereked születik. Ő nem fogja érteni ezt, csak a hidegséget érzi majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!