Anyukám teljes pánikban van a koronavírus miatt, és raktározni kezdett. Hogy adjam a tudtára finoman hogy ez hülyeség?
A konzerv vagy 5 inkabb 10 evig elall. Tehat nem.fel ev alatt kell felennetek.
Anyud lehet hypochonder, de nem hulye. Szerintem jol tette, hogy bevasarolt. A viz kulonosen jo otlet.
De leginkabb szappant kellene vennie es szajmaszkot.
Amugy jobb felni, mint megijedni. Remelem hamar pecseng a koronavirus es nem.mutalodik. Az olasz karanten tenyleg ijeszto, mert ez mar nincs annyira messze, ennek ellenere en nem.rohantam.bevasarolni.
Viszont olvass prepping temaban angolul...anyud jofej
Mondták ezt az Olaszok is, akiknél egyik napról a másikra karantént vezettek be.
Én nem voltam sosem ez a pánikolós, hipochonder, betárazós, telibe tojtam a H1N1-et, meg az ebolát is, de most kicsit én is befostam. Ez nekem másnak tűnik, mint a többi. Nekem erről az a véleményem, hogy egyszer elkerülhetetlen lesz a mai világban egy olyan vírus mutálódása, amit az emberiség nem tud megfékezni. Mint régen a pestis. És lehet, hogy ez az, nem lehet tudni, de szerintem jobb egy kicsit elővigyázatosnak lenni. Tele vagyunk tömve gyógyszerrel, esszük a kobrákat, denevéreket, stb... Lehet, hogy ez csak fel van hájpolva, de és ha nem? Inkább veszek 2 kilóval több cukrot, meg 20 kilóval több macskaalmot, minthogy holnap bezárjon a Spar és kongjon otthon a hűtő. Persze, amit anyád csinál, az túlzás!
Kerdezo! Hova tuntel?
Még mindig hulyesegnek tartod? Vagy azert mondtal otthon egy bocs anyut:-)?
Ájjále keci, he!
Mivan veled p.sztulat ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!