Fiú tesód szokott látni pucéran?
Nem vagyok szégyenlős, mert mikor kicsik voltunk, ez természetes volt. Most azért már furább volt a dolog, és ritkán esik meg, mert bátyám már elköltözött néhány éve, de néha hazajön pár napra. Ilyenkor egy szobában alszunk, mert át lettek a szobák, bútorok már pakolva. Elég sokat változtunk az elmúlt pár évben, volt is egymásra beszólogatás... :D
Unokatesóm is van fiú, de azzal max háromévesen futkostunk meztelen utoljára
Húgom van, nem szokott látni pucéran mostanság, mert felnőttünk: neki egy lassan 10 éves gyereke van. De meg szoktunk együtt fordulni a Balatonon, olyankor mindkettőnkön van fürdődressz (fene tudja, hogy hívják ezeket a női bib&szokat, rajtam gatya szok' lenni).
Van egy fiú unokatesóm, ő igen, szokott, mikor úszni vagy szaunázni megyünk, ha náluk töltök kis időt Svédországban.
Ha Mo-ra (nekem haza) jön, nálam nincs szauna, se tó Pesten, így a fentiek sztornó.
Kibírjuk a hiányát, örülünk, ha tudunk találkozni, s beszélgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!