Mit szólnátok ha testvéretek a ti neveteket adná a gyerekének?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 21:56
3/33 anonim válasza:
Egészségére, az ő döntése. Nem zavarna, nem is várnám el.
4/33 anonim válasza:
Biztos tetszik neki a nevem. Ennyi, nem kell ebből ügyet csinálni.
5/33 anonim válasza:
A név nem a tulajdonom. Szóval NEM az én nevemet adja, hanem azt a nevet adja, amit én is kaptam annak idején.
Egy nevet bári viselhet, senkinek nem a tulajdona.
6/33 anonim válasza:
Örülnék neki, ez azt jelenti hogy tetszik a nevem
7/33 anonim válasza:
Egyrészt valóban nem tilthatod meg senkinek, hogy ezt a nevet válassza, csak mert a szüleidnek is ez tetszett. Sok ezer névrokonod van még.
A másik pedig az, hogy ez inkább hízelgő, mert ha benned valami rossz tulajdonságot látnának, akkor nem adnának rád emlékeztető nevet a gyereküknek.
8/33 anonim válasza:
Számomra kellemetlen lenne, hisz elvenné a lehetőséget, hogy én a saját nevemet adjam a gyermekemnek. Az meg elég kellemetlen lenne, ha két azonos nevű unoka lenne a családban.
10/33 anonim válasza:
Hát meglepődnék:D évtizedekig marakodtunk jó testvér módjára, semmi olyan nevet nem adnék,ami csak kicsit is emlékeztet rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!