Mit szólnátok ha testvéretek a ti neveteket adná a gyerekének?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 21:56
11/33 anonim válasza:
Nagyon meglepődnék... Arra gondolnék, hogy biztos nem azért adja azt a nevet, mert engem így hívnak, hanem valami egész más, tőlem független okból. És ha kiderülne, hogy mégis, hogy tényleg rólam nevezte el a gyerekét, akkor hatványozottan igyekeznék jobb ember lenni, hogy méltó legyek a megtiszteltetésre....
12/33 anonim válasza:
#1 🤣🤣🤣
El is varom!
😅😅😅😅😅😅😅
Hmm ha ilyen szituban lennek: nem tartanam tul kreativnak. De orulnek hogy az en nevem (ha azonos a nemunk) jobban tetszik neki mint a sajat neve. :D
14/33 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Kb egyezik a vélemény :D
Nem arról van szó, hogy kezdeni akarok vele valamit, vagy hogy zavar. Csak nekem ez furcsa, vagy nem is tudom meglepett a dolog.
Annyi név van, és nekem pl eszembe sem jutott volna a testvérem, vagy bárki más nevét a családból/rokonságból adni... nem azért mert tulajdon, csak nekem ez furcsa
2023. márc. 7. 07:58
15/33 anonim válasza:
Meglepődnék, hogy ennyire fantáziátlanok.
16/33 anonim válasza:
Örülnék neki.
Viszont ha az én gyerekem nevét adná, az bosszantana
17/33 anonim válasza:
Nem tetszene, de ha nagyon szeretné, ráhagynám.
18/33 A kérdező kommentje:
Nem értem a lepontozásokat. Éppen érdekelt hogy ki mit gondol erről a témáról. Köszi mindenkinek!
2023. márc. 7. 13:41
19/33 anonim válasza:
Nekem nem tetszene, fantáziátlan dolognak tartanám. Mi amúgy megállapodtunk abban a férjemmel anno, hogy nem adunk olyan nevet a gyerekünknek, amilyen név már van a rokonságban.
20/33 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. örülnék neki)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!