Testvéri féltékenység vagy normális érzés?
Figyelt kérdés
Adott két lány testvér, akiknek gyermekük is van, egyiküknek 2 gyereke van, a kisebbik egy gyerekkel tanult, a nagyobbik a két gyerekét nevelgette a szülői házban. A nővér féltékeny a húgára mert tanult, okosabb, többre vitte, és a lánya is okosabb.2023. jan. 28. 19:17
1/20 anonim válasza:
Kitalálom: Te vagy az "okosabb" és szidatni akarod a tesódat.
2/20 A kérdező kommentje:
Nem rólunk van szó. :)
2023. jan. 28. 19:25
3/20 anonim válasza:
Ja, hogy csak pletykafészek vagy, értem.
4/20 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg a féltékenység?
5/20 anonim válasza:
Foglalkozz a saját dolgoddal, pletykafészek! Az ilyenekbl lesznek a kiállhatatlan banyák öregségükre!
6/20 anonim válasza:
Az én öcsém is okosabb nálam. Én nem vagyok féltékeny
7/20 anonim válasza:
Istenem ezek a kérdések annyira szánalmasak, komolyan akik ezeket kiírják, azoknak nincs egy barátjuk, anyjuk, szomszédjuk, bárki aki meghallgatná a hisztijüket, a kérdező számára is idegen emberek életéről? Nincs, inkább kiírják gyakorira, addig se kell a saját szánalmas életükkel foglalkozni. Jobb esetben kirobbant egy értelmes vitát, rosszabb esetben meg bénán van megfogalmazva, így még arra se jó. Nem baj próbálkozz még, hátha legközelebb összejön
8/20 A kérdező kommentje:
Szóvalnezba „pletyka feszek“ azért kérdezte mert... Lássátok ti is lentebb...
Kedves 19:52-es! Köszönöm a kérdést.
Mindkét csajszit kedvelem, és még szeretném őket érteni, és esetleg segíteni nekik. Mindketten rendesek, helyesek egyébként, különböző egyeniseggwl, de én így szeretem őket. Gyerekként nagyon közel álltak egymáshoz, de ahogy a kicsi tanult és így keveset volt otthon, eltavokodtak. Aztán elő jött ez a dolog és a nagyobbik már többször a fejéhez vágta a huganak a dolgot. A húgnak bűntudat van és próbálja pompenzálni az egészet. Mára már kicsit közelebb állnak egymáshoz újra, de ez a sérelem megvan.
2023. jan. 28. 20:19
9/20 anonim válasza:
Hetes! Ha volt is, már elüldözték őket a hülye kérdésekkel!
10/20 A kérdező kommentje:
6,tudom,hogy ez önmagában nem alap erre. 7 és 9,ezért van az oldal, nem?
2023. jan. 28. 20:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!