Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom ismeretlen srácokra ír...

Húgom ismeretlen srácokra ír rá és nekem adja ki magát. Beszéljek vele?

Figyelt kérdés
A tesóm 14 éves és nagyon pasizgatni akar mostanában. A hétvégén vittem őt és pár barátnőjét autóval, az egyik lány meg elszólta magát hogy eszébe jutott még egy fiú, akire tesóm ráírhatna. Aggódni kezdtem, hogy ismeretlen emberekkel ismerkedik, talán találkozgat is (volt már példa rá, hogy hazudott arról, hogy merre járkált). Ismerem a testvérem, szerencsétlennek annyi esze van, mint egy marék kavicsnak. Kb 1éve tiltottam el a gépemtől meg a játékaimtól, mert személyes infókat adott ki magáról és fel sem bírta fogni, hogy mi ezzel a probléma. Tudom csúnya dolog, de belenéztem a telefonjába és tényleg ismeretlen srácokra írogat rá. Gondolom nagyrészt a barátnői ajánlják neki ezeket a srácokat, de elolvastam pár üzenet és volt akit tényleg csak úgy random talált. Lényeg a lényeg, hogy szinte nekem adja ki magát. A saját nevét használja, de azokat írja le, küldi el nekik, amiket én szeretek, én csinálok. Gondolok itt olyanra, hogy spotify lista, képernyőkép a gépemről hogy ő ennyi meg ennyi játékkal játszik, ruháimat, cipőmet is fotózta már le hogy neki ilyen a stílusa, ő ezt főzte/sütötte mert igazi konyhatündér (a sütőt se tudja használni). Egy-kettőnek küldött képet is, hogy itt meg itt volt hétvégén és ő ennyire "nagyarc csaj", közben azt a képet én küldtem neki. Szerencsére az arcokat kitakarta róla, de azt mondta hogy a kép jobboldalán az ő, pedig az én voltam. Tudom, hogy ez honnan ered, volt picit régebben egy elég nagy vitánk, tulajdonképpen ő sértődött meg és kapott hisztirohamot, mert irigy volt. Akkor is durva azért. Meg szerintem ezzel elég gyorsan lebukhat, hazugságra kár építeni. Tudom hogy nem az én dolgom, de féltem azért. Elég könnyen átverhető meg vágyik a figyelemre nagyon. Beszéljek vele? Nem tudom lenne-e bármi hatása, gondolom a köztünk lévő bizalom is menne a kukába, de nem gondolom hogy ez biztonságos lenne.
2023. jan. 8. 14:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ez egy hetfoi kamu kerdes. Annyi ilyet latunk mar (vagy hasonlot)
2023. jan. 9. 11:10
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha hülyék vagytok meg paranoiások, nézzétek meg együtt a Meghan is missing című filmet.

Ha ennyire irigynek tűnik, talán csak figyelemre vágyik. Miért nem vonod be őt is a dolgokba?

Át tudom érezni a helyzetét. Nekem is rohadt szar volt, mikor mindig mást hívtak, engem sose hívtak sehova, bár én nem használtam más személyiségét. De teljesen befordultam. Ne hagyd hogy a húgod is így járjon!

2023. jan. 9. 12:04
 33/34 anonim ***** válasza:
88%
Tudom mar,hol lattam ezt a filmet amirol irsz. Hat a TVbe. Az volt a cime,hogy "Vaskos hazugsagok" Lying to Be Perfect 2010 es film.
2023. jan. 9. 12:12
 34/34 anonim ***** válasza:
76%
Nincs a húginak valami fogyatékossága, hogy ennyire nem ért semmiből? Mert ezek alapján a 80-as iq-t kétségbe vonnám, és ilyet elég ritkán teszek.
2023. jan. 9. 17:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!