Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tehetek egy ilyen testvér...

Mit tehetek egy ilyen testvér ellen?

Figyelt kérdés

Van egy 21 éves húgom, aki egy hatalmas gyökér állat. Rengeteg dolgot írhatnék, de igyekszek rövidre fogni:

Állandóan parancsolgat, megmondja mindenkinek mit tegyen, és ha nem teszi, ordít. Ha valaki nem úgy pattan, ahogy ő akarja, lehordja mindennek, hogy egy szerencsétlen nyomorék és hasonlók (például a 13 éves öcsémet, akinek a fejéhez vágja állandóan, hogy nem lesz barátnője és munkája, mert értetlen szar). Az ágyban feküdve ordít másnak, leginkább öcsémnek aki nem tudja megvédeni magát, hogy oltsa le a villanyt a szobájába, csinálja meg ezt-azt és hasonlók. Többbször mondtam már neki, hogy csinálja meg magának, de kioktatott, hogy fogjam be a pofámat, egy senki vagyok a szemében. A szüleimmel is ugyanígy bánik. Például ma kioktatta anyukámat, hogy szarul főz és szar benne, miközben amiket pont ő főz, az egy ehetetlen szar, anyám főztje pedig sok ember szerint kiváló, többször volt a rászorulóknak is főzni, de versenyen is volt már. Sorolhatnám. De sajnos nem tesznek a szüleim sem ellene, nem tudom miért. Öregebbek már, és talán nincs kedvük ezzel foglalkozni, de lehet elfogultak a lányukkal szemben... de nem értem hogyan lehet, miközben egy vállalhatatlan féreg, és a párjaival is úgy viselkedett, mintha a csicskájuk lenne, dicsekedett azzal, hogy kihasznált sok fiút és jól lakott a meghívott kajákból és ilyenek. Ezek csak egy része a tetteinek.

Mit tehetnék? Ő az a családtagom, akit rühellek tiszta szívemből, emberként sem tekintek rá, mert ez minden határt túllép, holott nagy tűrőképességem van.

2022. dec. 26. 18:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Családi összefogás? Beszélned kellene a szüleiddel.
2022. dec. 26. 18:14
 2/30 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok az erőszak híve de ha szép szóval nem tudsz rá hatni akkor 2-3jó nagy pofon és akkor visszább vesz
2022. dec. 26. 18:50
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem teszed helyre pár " jó szóval " ?
2022. dec. 26. 19:09
 4/30 anonim ***** válasza:
89%

Ha egyetemre mész, akkor kollégium. Aztán saját lakás/albérlet.

Ha már dolgozol, mihamarabb saját lakás/albérlet.

A saját otthonodban meglesz az a szabadságod, hogy nem engeded be az életedbe, akit nem akarsz. Akár a nővéredet sem. Ellenben, ha öcséd rászorul, őt igen.

2022. dec. 26. 19:15
 5/30 A kérdező kommentje:

1: beszéltem velük, de nem igazán akarnak tenni ellene, mondván, hogy a hibáival együtt kell elfogadni.

2: gondolkoztam ezen, de félek, hogy engem tennének utcára ezért.

3: eleinte normálisan mondtam el neki, hogy ez miért rossz és káros, de nem érdekelte, elküldött a fenébe, így egyre csúnyább formában is megpróbáltam, de az sem ért semmit.

4: ez a tervem, de leginkább az öcsémet sajnálom, aki bántva van és nem tehet semmit.:(

2022. dec. 26. 19:31
 6/30 anonim ***** válasza:
83%
Hidd el, hogy a társadalom le fogja törni a szarvát neki. Ezt eljátszhatja addig még van olyan környezet ami tűri neki. Amint kilép a "nagy" világba, nagyon gyorsan eltapossák. A munkahelyén stb... Ha nem tud a viselkedésével azonosúlni a társadalomhoz, azt nagyon megbánja, mert a világtól vissza kapja, akár a kórházba amikor kezelik őt, és így viselkedik, vagy ha férje lesz, vagy főnöke. Majd 50 évesen egyedül a rosszlányokon fog kikötni, mély depresszióba, bánkódva, hogy neki milyen rossz élete volt őt mindenki bántotta, úgy hogy a társadalom kiokádja magából az ilyet. Ha lesz gyermeke, akkor az iskolába a szülők, stb... Sok ilyen ember van. Hidd el, hogy nem jó az, ha mindent elvesztesz egy bunkó stílus miatt. Te pedig szintén köpd le, és ne pattogjatok neki. Ha hisztizik, meg ordibál meg ordíts rá te is, vagy pofozd fel! Nyugodtan! 2-3 alkalommal biztos nagyon össze mentek de utána hidd el, hogy leáll. A szüleidnek meg gratulálok, meg is érdemlik. Te pedig ne foglalkozz vele, ilyenek a vesztesek akik, a világ köpetei lesznek. Te csináld az utad és, maradj rendes ember. Hidd el, lesz szép családod, szerető feleséged,jónevelt gyermekeid, sikeres munkád, és szeretni fognak. Ő meg majd egyedül megrohad, depressziósan, a rosszlányokon, munka nélkül.
2022. dec. 26. 19:41
 7/30 anonim ***** válasza:
16%

6 vagyok.

Az öcséd meg védje meg magát! Ne legyen langyi! Mas 13 évesen az utcán él, és felnőtt férfiakkal verekszik. Nyugodtan menjen neki. Max kap, ha gyengébb, ordítson tomboljon stb... hidd el, hogy vissza vesz!

2022. dec. 26. 19:46
 8/30 A kérdező kommentje:
Dolgozik, és a főnöke is hasonló stílusú nő, mint ő, tehát egyelőre nem fogja visszakapni a tetteit. A fiúkkal tud játszadozni még, mert jó külsővel rendelkezik.
2022. dec. 26. 19:47
 9/30 anonim ***** válasza:
13%
Az szart se jelent, hogy tud játszadozni, a szépség mulandó. Majd előbb utóbb bele szeret valakibe nagyon és rácseszik Magyarul egy k**va. Húh de boldog élet, most komolyan ezt hozod fel? Szerető férje, aki a gyermekei apja lesz, az úgy ott hagyja mint a huzat. "A főnöke hasonló stílusú nő". Ja majd pont így beszélhet a főnökével. De ha így is van, kötve hiszem, hogy ott fogja ledolgozni a hátralévő életét. Ahogy olvasom a dolgokat, rendesen a húgodnak szurkolok. Lehet, hogy ti olyan nyomorékok vagytok, hogy megérdemlitek, és így kell veletek beszélni. A kiscsaj terorizál, haha.
2022. dec. 26. 19:55
 10/30 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem a gyűlölet beszél belőled. Ha minden olyan tökéletes a hugicának akkor miért ekkora gyökér veletek? Nem lehet hogy ti hozzátok ki ezt belőle?
2022. dec. 26. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!