Miért viselkedik velem így a nővérem? Mit tehetek ez ellen?
Nem lehet rád irigy, féltékeny valami miatt? Nincs valami, ami miatt úgy érzi, hogy neked jobb, mint neki, és vele igazságtalan az élet hozzád képest?
Nekem ez jutna eszembe az ilyen viselkedésről. Ok nélkül nem lesz valaki ilyen szemétkedő, ha elhidegülnek a testvérek, akkor is max közömbösség lenne normális.
Nem veled van baja, hanem saját magával, de te vagy a legkönnyebb célpont, akin a dühét kitöltheti.
Talán, hogy 31 évesen egyedül van, vagy a munkahelyén nem mennek jól a dolgok, bármi baja lehet, de ez nem indok arra, hogy lelökjön a lépcsőn.
Vagy megvéded magad, vagy elkerülöd.
Mivel nem miattad lett ilyen, ezért te nem is tehetsz semmit, hogy jobb legyen a kapcsolatotok.
Nincsen semmi közös bennetek,a vérvonalon kívül.Legalább is a nővéred szerint.Hagyd meg őt ebben a hitében!Saját tapasztalatomból beszélek,visszagondolva a múltunkra.
De ez már lezáródott.Én nem pincsikutyázok,de örökre nem határolom el magamat tőle.Talán egyszer....
Az én nővérem is ilyen, amíg segítettük a családját anyagilag, amit soha nem kaptunk vissza, addig jól megvoltunk.
Aztán csökkentettem a pénzeket, rájött, hogy megkérte a rokonokat, hogy legyenek a kezesei, mert pénzt vesznek fel, aztán nem fizetett semmit se, szegény kezesek nyögték az adósságát.
Minden testvérét, meg anyját-apját, anyóst-apóst, sógort lehúzott így.
Én is így jártam, de, amikor az OTP-től jött a csekk, hogy fizessek 15 napon belül, kiborult a bili.
Azt mondta, hogy azt hitted nem fizetem be?
Ha a bank nekem küldi, akkor úgy néz ki.
Ettől kezdve mindenkit ellenem hangolt, hogy nem segítem őket, aztán kiközösítettek, senki nem áll szóba velem.
Sajnos így jártam és ez megoldhatatlan problémám lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!