Miert viselkedik így a nővérem?
Nővéreméknek csak lombikkal lehet babájuk, ami a második lombik alkalmával össze is jött nekik. Mindenki kicsattanó örömmel fogadta, hogy babát vár, a párja minden kívánságát lesi. 1 hónapon belül kiderült, hogy én is babát várok, spontán fogant, úgy döntöttünk 30 felett itt az ideje a gyermekáldásnak. A nővérem viszont nem örül, teljesen ledöbbent. A fejemhez vágta, hogy hogy milyen dolog ez, és képzeljem el, hogy ha nekik nem marad meg a baba a terhessége elején, nekünk meg igen, az hogy esne neki. Ezek után csak romlott a helyzet, hisztis lett, mindent a fejemhez vág.. Pl:"az én gyerekem nem egyenlő, az ő régóta hőnáhított babájával.' A nagyszülők felajánlották, hogy mindkettőnk részére megveszik a babakocsit. Elmentünk a boltba, körülnéztünk, nekem megtetszett egy 80ezer forink értékű 3in1 kocsi. A szüleink fejenként 100-100 ezret szánnak a születendő unokákra, ezért anyu mondta, hogy keressünk még a kocsi mellé valamit. Mire a tesóm felcsattant, hogy adjam neki a 20 ezer részemet, mert az ő különleges gyerekének nem akármilyen kocsi kell ám. Mondanom sem kell, hogy végül nem lett babakocsija, én meg boldogan távoztam a babakocsival, és pár aprósággal. Anyu odaadta inkább neki a pénzt, hogy ha szeretnék pótolják ki, de többet nem tudnak rászánni.. ennyi, röviden, tömören.
Tanács? Észrevétel? Sírba teszi a családot ezzel a viselkedéssel.
tanácsom nincs.
észrevétel? utálnám ha a tesód a rokonom lenne :D
Durva, hogy el tudja borítani egyesek agyát a terhesség.
A nővéred viselkedésének nyilvánvaló okai vannak, de ez nem mentség önmagában, és főleg nem hatalmazza fel az ilyen viselkedésre.
Megteheted, hogy ignorálod, bár én nem tudnám annyiban hagyni. Én biztosan helyretenném azt, aki a saját gyereke felsőbbrendűségét bizonygatja másokével, főleg az enyémmel szemben. És nem érdekelne, hogy fogant meg neki, mert arról én semmit nem tehetek, hogy neki, hogy sikerült.
Jobb volna neki is, ha belátná, hogy nem isteni csoda történt, csak sikerült a lombik, és semmivel nem lett különb, mint más terhes vagy nem terhes nőtársai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!