Húgom rendszeresen ellopja a cuccaimat, mit tehetek ez ellen?
Általában az eldobhatós borotváimat viszi el, de sokszor volt már ilyen sminkekkel, pénzzel, ruhákkal, maszk (nem sima orvosi, hanem mintás, nem is volt olyan olcsó, még a korona előtt volt ez az eset), meg még ki tudja, miket nem vettem észre. A fürdőszobában már rég nem hagyok semmi értéket (tusfürdő, sminktermékek, borotva...), de a szobámból is tűnnek el a dolgaim. Nincs kulcs az ajtómhoz, úgyhogy bezárni nem opció.
Van néhány papírja (enyhe depresszióról és valamiféle magatartási és beilleszkedési zavarokról), én a kisebb dolgokat betudtam annak, hogy biztosan az utóbbi miatt nem kér, hanem csak elvesz dolgokat, de amikor már a pénzem tűnik el, az kicsit kiveri a biztosítékot.
Másokkal szemben is vannak ilyen furcsa dolgai, redmentás teszteknél simán leleste úgy a kérdéseket, hogy más osztálytársa nevét adta meg (így elméletileg az illető már nem tudta megírni a dolgozatot - habár én nem értek hozzá), stb...
Volt már vele néhány beszélgetés a dolgokról természetesen, veszekedés is... Igazából akadnak vele problémák (ilyesmik), nem is kevés.
Egyrészt aggaszt, hogy mi lesz így vele, másrészt a cuccaimat is szeretném megőrizni...
A lány 15 lesz nem soká, én pedig 18.
#2: ami pénz eltűnt, az abból származott, hogy valamit eladtam (személyesen). Franc se gondolta volna, hogy eltűnik néhány nap alatt (most terveztem elkölteni). :( Azért egy ideje ilyen már nem volt. De akkor mostantól lehet, hogy megy minden számlára tényleg.
A sminkjeim nagyrésze meg mindig nálam van, de azért fura lenne 2-3 alapozóval, szemhéjpalettákkal meg hasonlókkal menni mindenhova. :(
Vannak cuki kis szefek...pl konyvnek kinezo zarhato femdoboz. Nezz utana a neten vagy menj be valami kulcsmasolos helre es kerdezd meg mit ajanlananak zarhato dobozkakent nehany ekszernek, keszpenznek es mond nem szefre gondolsz:-).
Aztan ilyenbe beteszed a sminked, gyujtott penzed, borotvad es eldugod vagy hagyhatod elol is mert ha lezartad es nalad a kulcs akkor ki nem nyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!