Gyakori hasmenés ellen mit tehetek? Nincs semmiféle allergiám, tökéletes a vérképem. Főleg reggelente van hasmenésem, hetente 2x,3x. Lopediumot szedtem, de azt rendszeresen nem lehet. Smecta nem használ.
Lehet, hogy idegi alapon stresszelsz és azért megy a hasad
Nekem 7 éve megy a hasam, kipróbáltam már mindent de semmi nem fogja meg a hasmenést elég kellemetlen igy vécézni és igy élni
Volt tenyésztés? Vérképből nem látszik minden. Tenyésztésnél megmondják, hogy normális-e a bélflórád.
Ha ez mind negatív, akkor én is idegi alapon gondolnám. Citromfű tea, komlókivonat esetleg segít.
Voltam én már mindenhol és minden vizsgálatot elvégeztettem amit el lehetett de minden negativ
Nem használ a citromfű tea sem vagy egy fél kilónyi nyugtató sem
Valami ott benn a fejemben nagyon el van cseszve annyi biztos ezen a téren
A vérkép nem elég.
Fordulj gasztroenterológushoz. Pl. lehet mögötte a gyomor vagy bélrendszer valamilyen gyulladása, magas gyomorsav szint stb.
És persze lelki ok is.
Ha valakinek már volt tenyésztése és negativ az hiába megy gasztroenteorológushoz
Én is voltam mindkettőt megjártam de nekem például az erős phszihés problémák miatt megy a hasam állandóan, ami hasmenés jellemző is a phszihés betegek nagy részére
Semmit nem tudnak a témával kezdeni az orvosok mert még a nyugtatók sem fogják vissza a híg székletet ami valószinűleg az erős stressztől alakul ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!