15 éves lány vok és 4 éve rendszeresen, minden áldott nap a hajam be van kreppelve. A simító nekem nem használ, az ciki hogy én nem simítom?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 16:44
1/7 anonim válasza:
dehogy ciki!
ha jól áll akkor miért ne?;)
ne foglalkozz mással ha neked tetszik.:)
2/7 anonim válasza:
Mért lenne ciki? Elhiszed hogy senkit nem érdekel hogy simítod-e, vagy kreppeled?
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki! Én meg köndörítek és hajvasálás után 5 órával dettó ugyan olyan a hajam mint előtte.
5/7 anonim válasza:
szerintem az ciki hogy kreppeledxD:D, de az egyáltalán nem ciki ha simitod..nekem meg be van fonva mint vmi hippinekxD de leszarom)nem szó szerint) tedd te is aztxD
6/7 anonim válasza:
nem ciki, XD én is kreppelem!!!! :D
7/7 anonim válasza:
sztem undorító a kreppelt haj, nem ciki:D de ha jól áll akk hord úgy. bár az egyenes sokkal jobb sztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!