Cuky123456789 kérdése:
Ciki az, hogy 14 éves vagyok, lány és csak 145 cm?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 18:44
1/13 anonim válasza:
nem ciki, csak eléggé alacsony vagy
de ha pasi szinten aggódsz, évfolyamomba olyan magas lányok vannak mint te pedig 2 évvel idősebbek nálad
és mind boldog kapcsolatban élnek (:
2/13 anonim válasza:
ciki és gáz, ja meg cikis is és persze gáz is.
3/13 anonim válasza:
Nem. Aranyosak a kicsi lányok *.* :D
4/13 anonim válasza:
örülj neki, nem vagy magasabb a fiuknál.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi, csak a kortársaim mind sokkal magasabbak nálam, és én már nem növök tovább, ez sajnos biztos, ezért nyomorultnak éreztem magam.
2011. márc. 19. 20:40
6/13 anonim válasza:
Semmi sem lenne szabad szégyellni amiről nem te tehetsz! (:
7/13 anonim válasza:
Jajj, én voltam a legkisebb a tornasorban a suliban és persze mindig cikiztek vele. Egyik évben volt egy lány, aki kisebb volt nálam, de túlnőtt rajtam.
150cm vagyok :) És ma már imádom, sőt, szinte irigykedek, hogy te kisebb vagy :)
A fiúk is szeretik a pici lányokat ;) Szóval nem, nem ciki!!
8/13 anonim válasza:
én 10 évesen voltam annyi :) 14f
9/13 anonim válasza:
Utolsó: de paraszt vagy.xD
Amúgy én is.xD
10/13 anonim válasza:
én is pici vagyok és sokan azt mondják rám,hogy aranyos a pici termetű lány:$
155 cm vagyok 14/L :)
Azért szeretnék még kb. 160 cm lenni legalább.De ha nem jön össze elfogadom magam így ahogy vagyok.Tedd ezt te is és még amugy is nőhetsz:): D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!