ide írom mert túl hosszú lett volna:) szóval hogy jól érzi magát ilyen "gyerekesebb" játékokban mint pl homokvár építés, és ilyesmi játékos feladatokban:) mert a barátnőimmel most megyünk gólyatáborba és megmondták h az mennyire ciki és hogy ők nem fognak beszállni stb...
Én is baromi gyermeteg lélekkel vagyok megáldva, de szerintem ez inkább pozitívum. :D Szóval nekem személy szerint nem ciki, sőt, szívesen segítenék is. :-D
2011. jún. 27. 18:11
2/16 anonim válasza:
Dettó, én is ilyen vagyok. De szeretik a pasik a játékos csajokat, akik betemetik őket, vagy játszadoznak a strandon, lehet őket kergetni, bunyózgatni. Attól mert van ilyen oldalad még lehetsz komoly, sőt, változatos is vagy egyben:D
2011. jún. 27. 18:15
3/16 anonim válasza:
dehogy ciki.
2011. jún. 27. 18:15
4/16 anonim válasza:
Külső szemlélők találhatják cikinek,de igazából sz@rni rájuk,ők kimaradnak a jóból.
2011. jún. 27. 18:17
5/16 anonim válasza:
Nem ciki.Részben még gyerek vagy és a az a 15 éves is gyerek aki emiatt bánt téged.Csak megpróbálnak nagyok lenni.A homokvárépítés egyáltalán nem gyerekes,Floridában például bajnokságot is rendeznek belőle!Komoly felnőtt emberek (ügyvédek,orvosok,politikusok) is csinálják ezt.Én 22 éves fiú létemre sem tartom cikinek,ha beállok néhány 15 éves közé tollasozni.Mondjuk csak az ismerőseimmel szoktam,de akkor sem ciki.Ha az említett játékok,elfoglaltságok mellett tudsz felnőttesen gondolkodni,akkor nincs ezzel semmi baj.Szerintem.
Biztos lesz olyan aki cikinek tartja,de azt nem kell figyelembe venni! :)
2011. jún. 27. 18:18
6/16 anonim válasza:
szerintem se ciki és én is ilyen vagyok.
2011. jún. 27. 18:21
7/16 anonim válasza:
Csak annyit mondanék : a ,,gyerekes" emberek 100x jobb emberek
nem az ilyet kell hanyagolni ahhoz, hogy ne legyél gyerekes hanem bizonyos helyzetekben felnőttként kell viselkedni.:)
2011. jún. 27. 18:22
8/16 anonim válasza:
Nem kell szégyelni csajok szeretik én nem vok ilyen aki beszólérte azt le kell verni és akk mégjobban bevágódsz
15/f
2011. jún. 27. 19:24
9/16 A kérdező kommentje:
lány vagyok:)
2011. jún. 27. 19:37
10/16 anonim válasza:
Hátfigyelj,gyerekes nem gyerekes, eddig az összes pasival akit ismertem lehetett játszani,sőt. Élvezték,hogy én nem olyan vagyok hogy jajj homok ment a cipőmbe.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!