Fiúk, szerintetek ciki ha egy 15éves lány?
Figyelt kérdés
ide írom mert túl hosszú lett volna:) szóval hogy jól érzi magát ilyen "gyerekesebb" játékokban mint pl homokvár építés, és ilyesmi játékos feladatokban:) mert a barátnőimmel most megyünk gólyatáborba és megmondták h az mennyire ciki és hogy ők nem fognak beszállni stb...2011. jún. 27. 18:08
11/16 anonim válasza:
Nehogy már gyerekesnek hívjanak emiatt :D Semmi baj nincs vele :)
17/F
12/16 anonim válasza:
Bocs kicsit bevoltam tintázva naszóval akk a pasiknak jön be énse szeretem az ilyen plázap.csákat
13/16 anonim válasza:
Én is ilyesmi típus vagyok, elég gyermeteg lelkületű.
Általában magassarkús-szoknyás "dáma" vagyok, de ha arra kerül a sor, akkor olyan vagyok,mint egy redbull függő nyolcéves:) Senki nem panaszkodott még emiatt.
14/16 anonim válasza:
nem érdekes mi a a ciki, csináld
felnőttek is építenek homokvárat, csak kicsit komolyabban csinálják :)
15/16 anonim válasza:
Amíg a barátnőid unatkoznak a parton, te addig jól szórakozol. Ne érdekeljen, mi ciki és mi nem! Hidd el, ha te jól érzed magam, a többiek véleménye nem fontos! Én is szoktam játszani 15 éves létemre, és? Hajrá, érezd jól magad a gólyatáborban! :)
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. jún. 28. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!