Ki szakitotta meg a testvérével, testvéreivel végleg a kapcsolatot? Mi volt az oka és hogy viseltétek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 11:16
11/11 anonim válasza:
Én a 2fél öcsémmel nem beszélek évek óta,de szerintem ebben vastagon benne van az anyjuk keze,apám meg egy papucs,úgyh nem sok beleszólása van az otthoni dolgokba,amúgy vele se beszéltem kb7éve.amikor anyukám meghalt,nem sokkal karácsony előtt,sírva hívtam fel,h kivételesen had karácsonyozzam náluk,h családban lehessek-amúgy utáltam ott karácsonyozni,mert sosem éreztem,h családtagként kezelnének,pl nem nyúlhattam a hűtőbe,ha megéheztem ebéd előtt+többször mondtam,h utálom a rántott halat,ami mindig tele v szálkával náluk,mégis mindig az v,szóval1idő után inkább nem is mentem-,na azóta nem hívott faterom,az öcséim meg részvétet se nyilvánítottak,pedig tudják a számom!A lényeg,h egyáltalán nem hiányoznak,nem vagyok rájuk kíváncsi,és hál istennek anyukám gondoskodott a jövőmről,úgyh fater után az örökségre sincs szükségem,bár valszeg mindent a feleségére iratott,úgyh köteles rész tuti nincs már!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!