Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen testvért szerettetek...

Milyen testvért szerettetek volna kiskorotokban?

Figyelt kérdés
Ha válaszhattatok volna, hogy nővéretek, húgotok, öcsétek, vagy bátyátok legyen?

2022. nov. 24. 22:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%
Bármilyet. Egyke maradtam.
2022. nov. 25. 12:09
 22/26 anonim ***** válasza:
90%
Egyke voltam, de én nem is szerettem volna testvért.
2022. nov. 25. 13:13
 23/26 anonim ***** válasza:
89%
Ikertestvért szerettem volna én is, elsősorban velem egyező neműt, tehát lányt. Végül lett lány testvérem, igaz az ikerséghez képest 13 év van köztünk(édestestvérek vagyunk), de nagyon szeretjük egymást.
2022. nov. 25. 15:03
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Bátyóm van. Így tökéletes:)
2022. nov. 25. 20:35
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Tesómmal mi egypetéjű ikrek vagyunk. Nem tudnék választani nekem így nagyon jó . Mi szó szerint létezésünk óta szinte mindig együtt vagyunk pinden percben . Hiába a külsőnk 100%-ban ugyan olyan viszont sok téren a két véglet vagyunk . Van egy nálunk 6 évvel idősebb nővérünk és egy 10 évvel idősebb fiú tesónk így nyilván mi voltunk ketten mindig a picik emiatt jelenne egy kistesó , bár nem tudom, hogy hogyan reagálnánk
2022. nov. 26. 14:15
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

En annak orultem volna ha testverem sokkal fiatalab vagy sokkal idosebb nalam, kb 10 ev korkulonbseggel.

Igy valoszinuleg nem kellett volna osztoznom annyi mindenen a tesommal. egy 10 evest mas erdekel mint egy 20 evest. 10 evesen rollereznel, de a 8 eves tesod is azt akarja, a szulok meg 1 rollert vesznek. ha 20 eves a tesod mikor 10 eves vagy akkor ot mar nem a roller erdekli.

2022. nov. 26. 21:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!