Milyen testvért szerettetek volna kiskorotokban?
Figyelt kérdés
Ha válaszhattatok volna, hogy nővéretek, húgotok, öcsétek, vagy bátyátok legyen?2022. nov. 24. 22:54
22/26 anonim válasza:
Egyke voltam, de én nem is szerettem volna testvért.
23/26 anonim válasza:
Ikertestvért szerettem volna én is, elsősorban velem egyező neműt, tehát lányt. Végül lett lány testvérem, igaz az ikerséghez képest 13 év van köztünk(édestestvérek vagyunk), de nagyon szeretjük egymást.
25/26 anonim válasza:
Tesómmal mi egypetéjű ikrek vagyunk. Nem tudnék választani nekem így nagyon jó . Mi szó szerint létezésünk óta szinte mindig együtt vagyunk pinden percben . Hiába a külsőnk 100%-ban ugyan olyan viszont sok téren a két véglet vagyunk . Van egy nálunk 6 évvel idősebb nővérünk és egy 10 évvel idősebb fiú tesónk így nyilván mi voltunk ketten mindig a picik emiatt jelenne egy kistesó , bár nem tudom, hogy hogyan reagálnánk
26/26 anonim válasza:
En annak orultem volna ha testverem sokkal fiatalab vagy sokkal idosebb nalam, kb 10 ev korkulonbseggel.
Igy valoszinuleg nem kellett volna osztoznom annyi mindenen a tesommal. egy 10 evest mas erdekel mint egy 20 evest. 10 evesen rollereznel, de a 8 eves tesod is azt akarja, a szulok meg 1 rollert vesznek. ha 20 eves a tesod mikor 10 eves vagy akkor ot mar nem a roller erdekli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!