Milyen testvért szerettetek volna kiskorotokban?
Kishúgot szerettem volna, hogy végre ne én legyek a legkisebb a családban (nővéreim vannak és bátyám).
De ikertesóról is sokat álmodoztam, mert mindig magányosnak éreztem magam, és valahogy úgy képzeltem, hogy az ikrek sose magányosak.
Gyerekként semmilyent.
3,5 éves voltam, amikor született a húgom (én is nő vagyok)
Nem örültem neki, nem akartam még egy gyereket a világomba, egy ideig féltékeny is voltam rá. Aztán úgy 10 éves korom körül a világ legjobb testvérei lettünk, a legjobb bizalmas barátok és vagyunk azóta is.
Ennek 66 éve.
Bátyra.
Nem baj, hogy nincs édestestvérem (kaptam két mostohaöccsöt :( 15 évesen), mert az unokabátyámra bármikor számíthatok :)
Undorító dolgokat tett, és már 12-3 évesen olyan bandákba verődött, hogy nem is lehetett mit kezdeni vele, mert egy sikátorban haltam volna meg. Többek közt olyanokat csinált, hogy egy boxerrel vert le a bicikliről, mikor megjöttem, mert szerinte elloptam valami apróságát (amúgy nem). Szüleimet is úgy tartotta kb, hogy semmit nem tudtak tenni ellene.
Néha ilyen is van. Egy jó testvérnek örültem volna én is. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!