Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen testvért szerettetek...

Milyen testvért szerettetek volna kiskorotokban?

Figyelt kérdés
Ha válaszhattatok volna, hogy nővéretek, húgotok, öcsétek, vagy bátyátok legyen?

2022. nov. 24. 22:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Én mindig szerettem volna egy ikertesót, akivel a világ összes rosszaságát megcsináltuk volna, bár szerencsére volt egy barátom aki majdnem annyira hasonlított rám, és meg is csináltuk a világ összes rosszaságát :D
2022. nov. 25. 00:03
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

Kishúgot szerettem volna, hogy végre ne én legyek a legkisebb a családban (nővéreim vannak és bátyám).

De ikertesóról is sokat álmodoztam, mert mindig magányosnak éreztem magam, és valahogy úgy képzeltem, hogy az ikrek sose magányosak.

2022. nov. 25. 01:10
 13/26 NTBS ***** válasza:
94%
Egy öcsit szerettem volna, de egyke maradtam.
2022. nov. 25. 06:35
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Egyke voltam és maradtam is, idősebb testvért akartam mindig (inkább lányt). Fiatalabb tesóról szó sem lehetett, közöltem anyámmal, hogy ha ez bekövetkezne, elköltözök a nagyszüleimhez. :D
2022. nov. 25. 07:37
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

Gyerekként semmilyent.

3,5 éves voltam, amikor született a húgom (én is nő vagyok)

Nem örültem neki, nem akartam még egy gyereket a világomba, egy ideig féltékeny is voltam rá. Aztán úgy 10 éves korom körül a világ legjobb testvérei lettünk, a legjobb bizalmas barátok és vagyunk azóta is.

Ennek 66 éve.

2022. nov. 25. 07:39
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
Két nagyobb tesóm van, szívesen elcseréltem volna őket egy ewokra 😁
2022. nov. 25. 08:24
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

Bátyra.

Nem baj, hogy nincs édestestvérem (kaptam két mostohaöccsöt :( 15 évesen), mert az unokabátyámra bármikor számíthatok :)

2022. nov. 25. 09:17
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
Sajna lett egy öcsém. Amúgy semmilyet.
2022. nov. 25. 10:09
 19/26 anonim ***** válasza:
73%
Miért sajna?
2022. nov. 25. 10:19
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

Undorító dolgokat tett, és már 12-3 évesen olyan bandákba verődött, hogy nem is lehetett mit kezdeni vele, mert egy sikátorban haltam volna meg. Többek közt olyanokat csinált, hogy egy boxerrel vert le a bicikliről, mikor megjöttem, mert szerinte elloptam valami apróságát (amúgy nem). Szüleimet is úgy tartotta kb, hogy semmit nem tudtak tenni ellene.

Néha ilyen is van. Egy jó testvérnek örültem volna én is. :)

2022. nov. 25. 10:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!