Kirándulásról elcsábította Anyánkat a luxuswellnessbe?
Bakker, ti tényleg ugrotok a kamugyárosunk újabb alkotására? 🤣🤣🤣🤣
Annyira felismerhető a stílus, hergelő a téma...a tegnapinál sokkal fantáziadúsabb!
Valószínűleg az, de nem mindegy? Nem kell véresen komolyan venni, telik ezzel is az idő. :)
Lennék anyád helyében, hogy mindenki azon verseng, hogyan kényeztessen, csak azért, hogy a másiknak borsto törjön az orra alá :D Én a helyedben segítettem volna neki a döntésben: tudja, hogy részetekről mekkora dolog, hogy el tudtatok menni nyaralni és még őt is elhívtátok, és ennek ellenére képes, és gondolkozik azon, hogy azon az áron, hogy nyilvánvalóan megbánt, sőt megsért, átmegy...Na, én biztos, hogy megmondtam volna neki, hogy menjen csak! A büdös életbe többet nem vinném sehova, költöttétek volna a plusz egy fő költségeit inkább magatokra! A feleséged pedig egy angyal lehet, hogy simán eltűri, hogy te azon problémázz, hogy miként versengj a testvéreddel, mikor annyit keresni úgyse tudsz, hogy egy kategóriát képviseljetek, mégis hagyod , hogy az életetek minden részét megmérgezze!
Anyuka menjen csak a luxsuba, menjen a pénzes gyerekéhez, ha az kell neki, te meg legyél boldog azzal, aki téged választott! Miért kínzod magadat azzal, hogy folyamatos irigykedésben élsz?
Hát azért ne haragudjanak itt egyesek, akik szerint a kérdezővel van a baj, de én is gcire meg lennék sértődve, ha spórolnom kellett valamire, ebből meghívom az anyámat, erre otthagy. Bszki, tesóhoz képest szűkös anyagi helyzetben kifizettek valamit anyukának, egy részét full feleslegesen, mert az lelép, mert amaz egy öt csillagos hely. Aztán még felháborodik, ha szóvá teszik neki, hogy ez így nem ok. Szerintem nem kisajátítás. Alap, hogy ha valaki meghív valahová, fizeti nekem, akkor nyomós indokot leszámítva nem lépek le. A későbbi meghívás meg nem egy ilyen ok.
A tesó meg, ha ez annyira az időtöltésről szól, akkor nem hívogatja el a muttert a kérdezőéktől, hanem máskorra időzít.
Mondjuk ez nekem is rosszul esne, de szerintem ez anyukád hibája. Ha valakivel elmentem nyaralni előre tervezett módon, akkor "jobb" programért sem hagyom ott félúton. Egyszerűen csúnya dolog.
Akkor is, ha a "jobb" program a másik gyereke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!