Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kirándulásról elcsábította...

Kirándulásról elcsábította Anyánkat a luxuswellnessbe?

Figyelt kérdés
Feleségemmel és gyerekeinkkel a spórolt pénzből elhívtuk az Anyámat magunkkal egy hétre (szeptemberben olcsóbb volt és jó idő volt). A testvéremnek is vannak gyerekei, pont kitalálták, hogy ők is elmennek valahova, egy 5 csillagos luxus wellnessbe. A harmadik napon voltunk a 7-ből, amikor hívták Anyánkat, hogy van még náluk hely, mert egy egész lakosztályt kivettek és menjen át inkább hozzájuk, legyen velük. Mi szerény szálláson voltunk, így Anyánk elkezdett gondolkodni a dolgon. Onnantól el lett szúrva az egész kirándulás, mert csak ezen rugózott, hogy menjen-e vagy ne. A testvérem meg folyamatosan hivogatta! Nagyon rosszul érintett ez minket, maga az, hogy ilyet csinált a testvérem, meg hogy az Anyám oda vágyott és gondolkodott rajta. Bunkóságnak éreztem. Aztán az utolsó két éjszakára el is ment tőlünk oda. Azóta nincs nagy happy a családban. Anyámnak hiába mondom mi a gond, ő azzal jön, hogy nem érti mi a bajom mert eleget volt velünk és miért ne lehetne a másik gyerekével, unokáival is? Miért akarom én kisajátítani? Pedig nem erről van szó! Ha ez előre így lett volna lebeszélve, semmi gond! De nem így történt! A testvérem meg röhög a markában, hogy a pénzével megint az volt amit ő akart. Irigy volt, hogy el tudtunk menni mi is kicsit nyaralni. Ő bármikor bárhova elmehet külföldre is, van rá pénze, de valamiért örömet okoz neki, hogy én kb sehova nem tudok eljutni. Ha mégis, akkor az fáj neki, zavarja. Mégha csóró is a szállás. Amikor vettünk egy 10 éves autót, akkor rá 1 héttel rohant lecserélni a 2 éves autóját, csak hogy nehogy mi legyünk az “új autósok” és az övé legyen a beszédtéma.
2022. okt. 14. 10:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
30%

Bakker, ti tényleg ugrotok a kamugyárosunk újabb alkotására? 🤣🤣🤣🤣

Annyira felismerhető a stílus, hergelő a téma...a tegnapinál sokkal fantáziadúsabb!

2022. okt. 14. 11:54
 12/30 anonim ***** válasza:
31%
akkor is, ha lepontoz. egyértelmű. ez is jellemző rá, hogy ha lebuktatják, azonnal vadul pontoz lefelé..kretén
2022. okt. 14. 11:57
 13/30 anonim ***** válasza:
91%

Valószínűleg az, de nem mindegy? Nem kell véresen komolyan venni, telik ezzel is az idő. :)

2022. okt. 14. 11:58
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

Lennék anyád helyében, hogy mindenki azon verseng, hogyan kényeztessen, csak azért, hogy a másiknak borsto törjön az orra alá :D Én a helyedben segítettem volna neki a döntésben: tudja, hogy részetekről mekkora dolog, hogy el tudtatok menni nyaralni és még őt is elhívtátok, és ennek ellenére képes, és gondolkozik azon, hogy azon az áron, hogy nyilvánvalóan megbánt, sőt megsért, átmegy...Na, én biztos, hogy megmondtam volna neki, hogy menjen csak! A büdös életbe többet nem vinném sehova, költöttétek volna a plusz egy fő költségeit inkább magatokra! A feleséged pedig egy angyal lehet, hogy simán eltűri, hogy te azon problémázz, hogy miként versengj a testvéreddel, mikor annyit keresni úgyse tudsz, hogy egy kategóriát képviseljetek, mégis hagyod , hogy az életetek minden részét megmérgezze!

Anyuka menjen csak a luxsuba, menjen a pénzes gyerekéhez, ha az kell neki, te meg legyél boldog azzal, aki téged választott! Miért kínzod magadat azzal, hogy folyamatos irigykedésben élsz?

2022. okt. 14. 12:05
 15/30 anonim ***** válasza:
62%
#11: én már a #4-ben megmondtam... :-D
2022. okt. 14. 12:13
 16/30 anonim ***** válasza:
93%

Hát azért ne haragudjanak itt egyesek, akik szerint a kérdezővel van a baj, de én is gcire meg lennék sértődve, ha spórolnom kellett valamire, ebből meghívom az anyámat, erre otthagy. Bszki, tesóhoz képest szűkös anyagi helyzetben kifizettek valamit anyukának, egy részét full feleslegesen, mert az lelép, mert amaz egy öt csillagos hely. Aztán még felháborodik, ha szóvá teszik neki, hogy ez így nem ok. Szerintem nem kisajátítás. Alap, hogy ha valaki meghív valahová, fizeti nekem, akkor nyomós indokot leszámítva nem lépek le. A későbbi meghívás meg nem egy ilyen ok.

A tesó meg, ha ez annyira az időtöltésről szól, akkor nem hívogatja el a muttert a kérdezőéktől, hanem máskorra időzít.

2022. okt. 14. 12:15
 17/30 anonim ***** válasza:
99%
Ez így bunkóság volt ebben a formában, hogy hirtelen ki találta, pedig nem akkor tudták meg, hogy mennek, mert ilyeneket előre kell lefoglalni... pedig ha jól látom, úgy nem zavart volna annyira, ha mondjuk előtte meg van beszélve és nem csak kénye kedve szerint hirtelen gondolt volna és hívja...
2022. okt. 14. 12:15
 18/30 anonim ***** válasza:
99%

Mondjuk ez nekem is rosszul esne, de szerintem ez anyukád hibája. Ha valakivel elmentem nyaralni előre tervezett módon, akkor "jobb" programért sem hagyom ott félúton. Egyszerűen csúnya dolog.

Akkor is, ha a "jobb" program a másik gyereke.

2022. okt. 14. 12:50
 19/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem derül ki a kérdésből, de én úgy értelmeztem, hogy a kérdező anyja nem plusz költség, hanem kibérelt egy házat, amit akkor is megtett volna ha az anyja nem jön, más ha egy előre befizetett szállodai hétről van szó, ahol személyenként fizetnek.
2022. okt. 14. 12:54
 20/30 anonim ***** válasza:
13%
Nem igazán értem a problémát, lehet hogy nem azért ment át hozzájuk mert ott luxus van, hanem mert a gyereke.
2022. okt. 14. 13:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!