Kirándulásról elcsábította Anyánkat a luxuswellnessbe?
1.: Mi a kérdés?
2.: Miért lenne irigy rád a testvéred, ha sokkal jobban él?
3.: Anyád helyében én is elmentem volna, főleg, ha még sosem jártam hasonló helyen és jó eséllyel többet nem is lesz rá lehetőségem. Egyszer az életben kipróbálta, milyen egy 5 csillagos szálloda, nagy ügy. A testvéred is a gyereke, meg te is, így mindkettőtökkel töltött időt, ráadásul veletek többet is.
4.: Dolgozz szerintem a kisebbségi komplexusodon.
Nézd a jó oldalát!
Legközelebb nem kell vinni anyádat sehova, mert ennek a helyzetnek a rossz kezelésében ő volt a hibás.
A helyében, ha ez velem esik meg, akkor azt mondom a másik gyerekemnek, hogy "Köszönöm a meghívást, de maradok Zsuzsiékkal/Laciékkal, mert így volt tervezve, de biztos lesz alkalom veletek is programozni valamikor!"
A tesód dolgai meg idegesítőek, de ne szívd mellre, mert nyilván valamiért gyerekkorból eredeztethető kisebbrendűségi komplexusa van feléd és így kompenzál!
Hát, azért ha keveset keresnék és összespórolnék egy nyaralásra, amire megy az egész család, de közben valaki úgy dönt, hogy lelép a nyaralásról, akkor nekem se lenne őszinte az örömöm.
Egyébként nálunk is volt a rokonságban egy ilyen Nursultan Tulyakbay típusú ember, a "ha neked van, nekem is az kell" mentalitással, hosszú távon komolyan fárasztó.
Itt az anyád is ugyanolyan bunkó volt mint a testvéred. Ha előre megbeszélt, kifizetett programom van, akkor ezt nem mondom le akkor sem ha máshova hívnak. Ha anyád is az első hívásnál mondta volna, hogy nem tud menni mert veletek van, akkor gondolom a tesód sem hívogatta volna többet, csak látta, hogy hajlik ő is jobb szállás felé.
Nézd a jó oldalát, ezentúl mehettek nyugodt szívvel nyaralni a szűk családdal, anyád nélkül. Ugyanis sértő módon viselkedett veletek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!