Kirándulásról elcsábította Anyánkat a luxuswellnessbe?
Szerintem itt nem az anyagi helyzet a lényeg, az csak hab a tortán.
Ha valamit megbeszéltek, ne csináljon már segget a szájából. Mert azt csinált.
Persze mivel gondolom, kifizetted már a szállást, és nem adja meg a két éjszaka árát, nem mellékes ez sem. Örök haragot nem csinálnék belőle, de a jövőben az én értékrendemben is hasonló helyen álla, mint te neki. Érted, még avval sem kell foglalkozni, mit ígér, mit beszéltek meg, mert lesz.rja, mint egy óvodás. Az meg tuti, hogy nem költenék rá egy fillért sem többé.
Akik szerint anyuci jól csinálta, mit szólnának ha őket hagyná ott az anyjuk a jobbért?
Nekem nagyon fájna. És nem mert irígy vagyok, hanem mert úgy érezném engem, és az én gyerekeimet kevésbé szeret, hiszen velünk volt megbeszélve.
Lehet velem van a gond, de nincs az a luxus vagy pénz amiért én feneket csinálnék a számból anyuci helyében, főleg ha a gyerekemről van szó.
Kérdező, te meg hagyd anyádat, de mond meg neki, hogy ha segíteni kell akkor is a tesódat hívja, ne téged.
"Naptár se kell, ha péntek akkor szappanopera."
Brazíliában már írják belőle a forgatókönyvet.
Nem a pénzről van szó! Hanem az elvekről. Hogy hónapokkal előtte meg volt beszélve, hogy mikor megyünk, mindenki tudta. A testvérem akkor mehetett volna amikor akar, de pont akkor jutott eszükbe! Mi spóroltunk, mi álltuk a szállást mindengyikünknek. Rosszul esett hogy így átment inkább oda, bármiért is ment. Meg hogy ez volt a téma már a harmadik naptól, elrontott mindent.
Itt a testvéremre haragszok főleg, mert ezt direkt csinálta! Mondhatta volna, hogy a következő héten velük menjen, de csak akkor kellett nekik is. A szállást elötte hétvégén foglalták! A feleségem szerint a testvérem felesége lett irigy hogy az Anyánk velünk van és azonnal ő is el akart menni valahova.
Anyud egyáltalán akart menni a kirándulásra?
Mert én tudom magmről, hogy igen, imádok mászkálni, nagynéném ellenben szívesebben ül egy welnesskomplexumban mert számára az a kikapcs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!