Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kirándulásról elcsábította...

Kirándulásról elcsábította Anyánkat a luxuswellnessbe?

Figyelt kérdés
Feleségemmel és gyerekeinkkel a spórolt pénzből elhívtuk az Anyámat magunkkal egy hétre (szeptemberben olcsóbb volt és jó idő volt). A testvéremnek is vannak gyerekei, pont kitalálták, hogy ők is elmennek valahova, egy 5 csillagos luxus wellnessbe. A harmadik napon voltunk a 7-ből, amikor hívták Anyánkat, hogy van még náluk hely, mert egy egész lakosztályt kivettek és menjen át inkább hozzájuk, legyen velük. Mi szerény szálláson voltunk, így Anyánk elkezdett gondolkodni a dolgon. Onnantól el lett szúrva az egész kirándulás, mert csak ezen rugózott, hogy menjen-e vagy ne. A testvérem meg folyamatosan hivogatta! Nagyon rosszul érintett ez minket, maga az, hogy ilyet csinált a testvérem, meg hogy az Anyám oda vágyott és gondolkodott rajta. Bunkóságnak éreztem. Aztán az utolsó két éjszakára el is ment tőlünk oda. Azóta nincs nagy happy a családban. Anyámnak hiába mondom mi a gond, ő azzal jön, hogy nem érti mi a bajom mert eleget volt velünk és miért ne lehetne a másik gyerekével, unokáival is? Miért akarom én kisajátítani? Pedig nem erről van szó! Ha ez előre így lett volna lebeszélve, semmi gond! De nem így történt! A testvérem meg röhög a markában, hogy a pénzével megint az volt amit ő akart. Irigy volt, hogy el tudtunk menni mi is kicsit nyaralni. Ő bármikor bárhova elmehet külföldre is, van rá pénze, de valamiért örömet okoz neki, hogy én kb sehova nem tudok eljutni. Ha mégis, akkor az fáj neki, zavarja. Mégha csóró is a szállás. Amikor vettünk egy 10 éves autót, akkor rá 1 héttel rohant lecserélni a 2 éves autóját, csak hogy nehogy mi legyünk az “új autósok” és az övé legyen a beszédtéma.
2022. okt. 14. 10:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
7%
valóban szörnyű, édesanyád veled töltött pár napot, majd a másik gyerekével, te meg ettől hisztirohamot kapsz, mert hogy merészeli meglátogatni az anyátok a gonosz, undorító tesódat, akinek annyi bűne van, hogy jól keres... ötéves szintű utálkozás és hisztizés helyett gondoltál már rá, hogy az erre szánt időt inkább abba kéne befektetni, hogy kitaláld hogyan tudnál jobban keresni?
2022. okt. 14. 13:07
 22/30 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem itt nem az anyagi helyzet a lényeg, az csak hab a tortán.

Ha valamit megbeszéltek, ne csináljon már segget a szájából. Mert azt csinált.

Persze mivel gondolom, kifizetted már a szállást, és nem adja meg a két éjszaka árát, nem mellékes ez sem. Örök haragot nem csinálnék belőle, de a jövőben az én értékrendemben is hasonló helyen álla, mint te neki. Érted, még avval sem kell foglalkozni, mit ígér, mit beszéltek meg, mert lesz.rja, mint egy óvodás. Az meg tuti, hogy nem költenék rá egy fillért sem többé.

2022. okt. 14. 13:25
 23/30 anonim ***** válasza:
26%
Naptár se kell, ha péntek akkor szappanopera.
2022. okt. 14. 14:32
 24/30 anonim ***** válasza:
84%

Akik szerint anyuci jól csinálta, mit szólnának ha őket hagyná ott az anyjuk a jobbért?

Nekem nagyon fájna. És nem mert irígy vagyok, hanem mert úgy érezném engem, és az én gyerekeimet kevésbé szeret, hiszen velünk volt megbeszélve.

Lehet velem van a gond, de nincs az a luxus vagy pénz amiért én feneket csinálnék a számból anyuci helyében, főleg ha a gyerekemről van szó.

Kérdező, te meg hagyd anyádat, de mond meg neki, hogy ha segíteni kell akkor is a tesódat hívja, ne téged.

2022. okt. 14. 15:21
 25/30 qkker1 ***** válasza:
8%

"Naptár se kell, ha péntek akkor szappanopera."

Brazíliában már írják belőle a forgatókönyvet.

2022. okt. 14. 15:33
 26/30 anonim ***** válasza:
26%
Na de kérdés is van, vagy csak nem volt kinek ezt elpanaszold?
2022. okt. 14. 17:14
 27/30 anonim ***** válasza:
90%
Kifizettetném vele azt a pár éjszakát, amit nem töltött ott. Talán akkor felfogná, hogy előra foglalt/fizetett szállassal nem játszadozunk.
2022. okt. 14. 17:22
 28/30 A kérdező kommentje:

Nem a pénzről van szó! Hanem az elvekről. Hogy hónapokkal előtte meg volt beszélve, hogy mikor megyünk, mindenki tudta. A testvérem akkor mehetett volna amikor akar, de pont akkor jutott eszükbe! Mi spóroltunk, mi álltuk a szállást mindengyikünknek. Rosszul esett hogy így átment inkább oda, bármiért is ment. Meg hogy ez volt a téma már a harmadik naptól, elrontott mindent.

Itt a testvéremre haragszok főleg, mert ezt direkt csinálta! Mondhatta volna, hogy a következő héten velük menjen, de csak akkor kellett nekik is. A szállást elötte hétvégén foglalták! A feleségem szerint a testvérem felesége lett irigy hogy az Anyánk velünk van és azonnal ő is el akart menni valahova.

2022. okt. 14. 17:59
 29/30 anonim ***** válasza:
89%

Anyud egyáltalán akart menni a kirándulásra?

Mert én tudom magmről, hogy igen, imádok mászkálni, nagynéném ellenben szívesebben ül egy welnesskomplexumban mert számára az a kikapcs.

2022. okt. 15. 07:43
 30/30 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán minek vittétek el magatokkal??
2022. okt. 18. 09:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!