Jogosan haragszom, amiért a párom húga kizárt engem a keresztszülőségből?
22/N vagyok lassan két éve leszünk együtt a párommal. A minap a páromnak szólt a húga, hogy munka után ugorjon be, mert beszélni szeretne vele. Amikor haza jött azzal fogadott, hogy felkérték a, hogy legyen a kislányuk keresztapja.
Kérdeztem tőle, hogy valaki nem hiányzik az egész történetből, mondjuk én. Ha egy gyereknek van keresztapja, akkor általában szokott lenni keresztanyja, az a keresztapa párja szokott lenni és az ugyebár én vagyok.
Erre az volt a válasz, hogy valószínűleg azért, mert még nem vagyunk olyan régóta együtt ès ők úgy gondolják, hogy ebből a kapcsolatból még bármi lehet.
Mélységeset csalódtam a páromban, hogy nem állt ki mellettem.
Én megbántam hogy elvállaltam. Úgy voltam vele amit belémsulykoltak hogy "megtiszteltetés" meg hogy "nem illik visszautasítani". Bele se go doltam abba hogy nekem mi lenne a jó.
Én utólag megkimélném magam a huszadik játékmackotol amit a gyerek csak a sarokba dobál és az aranyfülbevalóról amit a szülő valószínű csak akkor rak a fülébe ott vagyok később már akkor se mert eladta.
Egyepkent igaza van annak aki azt írta hogy ezt a dolgot ne kösd össze azzal hogy te így a család tagja leszel. Ennek semmi köze hozzá. Attól még lehetsz a család tagja hogy nem leszel keresztszülő. Tudom hogy olvasod amit írok mert visszajársz lepontozi. Nem is kell válaszonod csak gondolkozz el ezen.
A keresztszülők története a középkorig nyúlik vissza. Ekkor bizonyos időkben lehetett valakinek akár több keresztszülője is, az újkortól kezdve az embereknek többnyire 2 keresztszülőjük van (egy keresztapa és egy keresztanya, akik nem feltétlenül házaspár).
De amúgy egy is elég, ha jól tudom.
Egyébként nem kicsit magába nézhetne itt a válaszolók 95 százaléka.
Komolyan, jó a lelketeknek, hogy p...csázzátok, oltogatjátok, hogy vajon meddig fog tartani a kapcsolata, alázzátok.
Ezen élitek ki a frusztrációtokat, nyilván a nyomorult életetekben sok öröm nincs. Csak egy kérdés: A saját 22 éves lányotokról is így nyilatkoztok? Vagy az teljesen más, természetesen? Udorítóak vagytok (tisztelet a kivételnek).
Engem csak az zavar, hogy ezt mind a hátam mögött csinálták, eleve az, hogy csak a páromat hívták át ilyekor azért illik nekem is ott lenni.
És megmondhatták volna a szemembe is, hogy miért nem szeretnék, hogy keresztanya legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!