Jogosan haragszom, amiért a párom húga kizárt engem a keresztszülőségből?
22/N vagyok lassan két éve leszünk együtt a párommal. A minap a páromnak szólt a húga, hogy munka után ugorjon be, mert beszélni szeretne vele. Amikor haza jött azzal fogadott, hogy felkérték a, hogy legyen a kislányuk keresztapja.
Kérdeztem tőle, hogy valaki nem hiányzik az egész történetből, mondjuk én. Ha egy gyereknek van keresztapja, akkor általában szokott lenni keresztanyja, az a keresztapa párja szokott lenni és az ugyebár én vagyok.
Erre az volt a válasz, hogy valószínűleg azért, mert még nem vagyunk olyan régóta együtt ès ők úgy gondolják, hogy ebből a kapcsolatból még bármi lehet.
Mélységeset csalódtam a páromban, hogy nem állt ki mellettem.
egyáltalán nem automatikus, hogy a keresztapa párja/felesége/stb. a keresztanya.
Nálunk is pl. a legnagyobb gyerek keresztszülei egy jó barátunk, és egy barátnőm...
Szerintem sem automatikusan, de elhiszem, hogy furcsa érzés.
A válaszolók többségének meg: szerintem pitsázás és alázás nélkül is lehet véleményt nyilvánítani, különösen fura, mikor valaki ilyen stílusban nyilvánít véleményt más rossz természetéről.
"Ha egy gyereknek van keresztapja, akkor általában szokott lenni keresztanyja, az a keresztapa párja szokott lenni és az ugyebár én vagyok."
. Nope. Feleségem keresztanyja a nagynénje, keresztapja a nagymája öccsének a fia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!