Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak? Remegek az idegtől

Mit csináljak? Remegek az idegtől

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdem azzal ,hogy gépről írok mivel a testvérem most törte össze a telefonomat ,mert önteni merészeltem az inni valójából. A telefonom nem érzékeli az érintést meg zöld vonalak vannak a képernyőn . Piros az arcom is ,mert megpofozott párszor ,mértem a vérnyomásom 143/93 ami tök jó ,mert anyámat 150/90 -el vitte a mentő annak idején. Anya nincs itthon ,apa meg külföldön van . Annyira ideges vagyok ,hogy sírni se tudok tehetetlenségemben magamat pofoztam fel az előbb .
2022. ápr. 4. 07:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Véget ért már a suli? Hányast kaptál?
2022. ápr. 4. 15:28
 22/31 anonim válasza:
87%
Nem értem egyeseknek hogy nem esik le hogy ez megint az a kérdező aki korábban is jött hogy eltörte ezt azt bátyám, anyám stb...gondolom akik itt "védik" a kérdezőt, azok nem emlékeznek erre...de egyértelmű hogy ő az megint...
2022. ápr. 4. 16:15
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

emlékszem a "törögetős" kérdésekre, volt tablettől kezdve gitárig minden.

Ettől függetlenül is le kellene hogy essen: ez kitaláció. A szövegből (kérdés szövegéből) lejön.

Olyan vérnyomással meg amit írt nem visznek senkit sehova.

2022. ápr. 4. 17:35
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a rész hiányzik belőle hogy nem aakrja kifizetni :D
2022. ápr. 4. 17:40
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

24: IGEN-IGEN! :-)))

Ez alap volt a többi hasonló kérdésnél...

2022. ápr. 4. 17:41
 26/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok bocsi ,hogy csak most jelentkezek. Igaz a történet és igen rosszul mondtam bocsi ,hogy anyámat 150-es vérnyomással vitte a mentő ,mert 156 -al kapott store-kot (és ez tényleg nem olyan magas érték,de mégis). És nem bátyám van ,hanem egy nővérem. A vérnyomás mérőért pedig azért nyúltam "egyből" ,mert kíváncsi voltam ,hogy az ideg meg a stressz tényleg növeli-e. És tényleg nem hazudtam a kérdésem meg a történet valódi
2022. ápr. 4. 19:12
 27/31 A kérdező kommentje:
És sajnálom olvasni ,hogy ennyire hihetetlen az embereknek ,hogy valakivel egy ilyen szituáció megtörténhet . Irigyellek titeket,mert ezek szerint normális tesótok/családotok van , nekem sajnos nincsen.
2022. ápr. 4. 19:16
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

#nemhazudok #nemlopót #haljakmegigazatmondok

Hat persze.

2022. ápr. 4. 19:16
 29/31 A kérdező kommentje:
Akármit mondok nem hisztek nekem felesleges is ,ám becsüld meg az életed jó lehet :)
2022. ápr. 4. 19:19
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jó nem vagyok elmebeteg, hogy magamat üssem. Ha elég nyomorék hely ahol az innivaló miatt kell cirkuszolni. Ha apádnak nincs pénze két ásványvizes minek csinált meg? Ha még csorok vagytok menj el diákmunkára legalább nem látod a.masik egybeteget. Lesz enni meg inni normálisan.
2022. ápr. 4. 19:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!