Mit csináljak? Remegek az idegtől
2# “ Magad pofozod fel?”
Ezt mire írod?
Soha többé ne írj gyakori kérdésekre, látod mi megy itt a válaszoknál. Mindenki nagyon rosszindulatú.
Nem tudok neked segíteni, max annyit, hogy elmondom, hogy az a vérnyomás, ami neked van, még normális, biztos nem visz el a mentő.
7-essel szemben: de, nyugodtan írj ki kérdéseket, aki tud és akar, úgyis próbál segíteni. Azzal viszont egyet értek, hogy sok rosszindulatú válaszoló van (ld. fentebb). Sajnos nekem is nagyon súlyos problémáim voltak a testvéreimmel, amíg külön nem költöztem tőlük, van akivel nem is nagyon tartom a kapcsolatot. Úgy tűnik, vannak születetten amorális emberek. Én azt javaslom (és elnézést kérek, hogy nem tudok mást), hogy koncentrálj a mielőbbi családtól megszabadulásra, beszélj pszichológussal. Vagy:
Irány a pszichológus!
Amúgy marhára reális, hogy egy tinigyerek egy ilyen eset után egyből a vérnyomásmérője után kap... :-D :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!