Mennyire vagytok jó viszonyban a testvéreitekkel?
Figyelt kérdés
Milyen a ti kapcsolatotok, szeretitek egymást, civakodtok? Jól megvagytok egymással?2022. febr. 23. 18:47
21/34 anonim válasza:
Egy nővérem van, akivel jó testvérek voltunk, de sajnos sok rossz döntést hozott az életében, így eltávolodtunk egymástól. Sajnálom, mivel sokszor szükségem volna rá.
22/34 anonim válasza:
1 nővérem van, o 28, en 20. Neha hazajon, de olyankor sem beszelunk tul sokat. Anyamek mindig ot szerettek jobban, szerintem bekepzelt, lenéző, es öntelt, hanyok a szemelyisegetol. Irigylem akinek jo kapcsolata van a tesojaval.
23/34 anonim válasza:
Hullámzó, egyikkel alig beszélek, másik meg ha rossz paszban van idegesítő, de ha jól van akkor is.
Nem így képzeltem el a testvér kapcsolatot...
24/34 anonim válasza:
2 nővérem van, egyik 24, másik 27, én 21. Egyikkel sincs jó kapcsolatom, sőt a fiatalabb noveremmel kifejezetten utaljuk egymást (ez még szép kifejezés) , az idősebbik az semleges nem utaljuk egymást, de nem is szeretjük. De akinek tök jó a kapcsolata a testvérével azt nagyon irigylem, szuper lehet amúgy :)
25/34 anonim válasza:
Az egyikkel fbn beszelek, a masik aki sokkal fiatalabb nalam, teljesen kozombos. Igazabol nem hianyoznak, nem szeretem őket max elviselem.
27/34 anonim válasza:
Van testvérem és utálom mert mindig ő is kap a csokikból.
28/34 anonim válasza:
Szomorú, hogy ennyien nem vagytok jóban a testvéretekkel...
Azt ne felejtsük el, hogy a párkapcsolat is könnyen lehet végleges dolog! Társból lehet akármennyi!
Igaz barátból is maximum egy vagy kettő van az ember életében, aki élete végéig megmarad és mindig számíthat rá!
Nem azt mondom, hogy ne legyen élete, kapcsolata az embernek a testvérein kívül, de a testvérrel kéne a legbizalmasabb, legszorosabb kapcsolatnak lennie!
Kerülhet az ember olyan élethelyzetbe, hogy nincs hová mennie, nem segít neki senki, csak a testvérére számíthat!
30/34 anonim válasza:
28, alapvetően igazad van, viszont van amikor olyan testvért dob a gép, akinél még a csövezés és éhenhalás is jobb opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!