Felnőttként szoktatok még "gonosz" beceneveket használni a testvéreitekre?
Hárman vagyunk testvérek, szerintem elég jó a viszonyunk.
Egymást mindig gúnynevekkel illetjük, ezeket folyamatosan változtatjuk mint gyerekkorunkban is tettük azt.
Kicsit talán gyerekes szokás, nem mondom hogy nem.
A becenevekbe mindenféle haszonállat és azok különböző megnevezései tartoznak (sertés, tehén, és ezek változatai a leggyakoribbak illetve természetesen a majom)
Egyikünk sem túlsúlyos, gyerekként viszont mind kb. 10 kilóval nehezebbek voltunk mindig a kortársainknál és innét maradthatott.
Sorozatokból/filmekből a szerencsétlen karakterek neveire is azonnal lecsapunk, és alkalmazzuk egymáson.
Fontos, hogy mindig csak egymás jelenlétében beszélünk így a másikról, tehát aki nincs ott azt a rendes nevén említjük.
Valamint "nagyközönség" előtt sincsenek becenevek.
Mindhárman 5 éven belül születtük, így nem nagy a korkülönbség sem.
Gyakran van, hogy a párjaink ránk szólnak, hogy ne gonoszkodjunk egymással, és gondolom ez egy "idegen" embernek is fura lehet, hogy degradáljuk egymást. (mert a beceneveken kívül azért még megesik, hogy nem kedveskedünk, viszont van egy határ amit nem lépünk át)
Összességében én ezt a jó viszonynak tudom be, és örülök neki, hogy megengedhetjük egymásnak, hogy ez beleférjen.
Tekintve, hogy mindannyian jócskán nagykorúak/felnőttek vagyunk, érdekelne, hogy másoknál is van hasonló amit mások furcsán néznek, vagy csak mi maradtunk vissza egy kicsit szellemileg?
Nekem is jó viszonyom van a testvéremmel mégis mindig szívjuk egymás vérét.Külön élünk,teljesen más a személyiségünk,de jól kijövünk.Egyszerűen nem vesszük komolyan az ilyen beszólásokat,miért is kéne? Vicces. :D
Valamelyik gúnynév vissza maradt gyerekkorból,valami csak éppen kicsúszik két kötekedés közt.
Nálunk aztán nincs ilyen.
Lajhár (35F), Görény (32F) és Tehénke (30L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!