Testvèreitek Benneteked gyanusítottak már meg lopással? Igaz nem mondták ki hogy èn voltam de tudom hogy rám gondolnak.
Egyszer kiskoromban rám fogták, hogy lopok. Igaz, megvolt rá az okuk úgy is, hogy igazából nem loptam.
Kb. 10 éves lehettem, átjött hozzánk egy osztálytársnőm, akinek hozzánk közel laktak a nagyszülei. Nekem nem igazán voltak barátaim, ő is csak azért jött át, mert én voltam az egyetlen környékbeli gyerek, akit ismert, de tök jó érzés volt, hogy eljött hozzánk valaki vendégségbe és együtt játszhattunk nálunk. A szüleim és a tesóim nem voltak otthon. Volt a spájzban egy csomag drága keksz, amit együtt akartunk megenni a családdal, de az osztálytársam megtalálta és megette, csak az után vettem észre a konyhában a papírját, mikor már hazament. Gyorsan kidobtam, és reméltem, hogy senkinek nem fog feltűnni, de pár nap múlva a szüleim észrevették, hogy eltűnt a keksz a spájzból. Nem mertem bevallani, hogy mi történt, mert féltem, hogy akkor eltiltanak attól az osztálytársamtól és megint nem lesz egy barátom se. Igen, így utólag már tudom, hogy az a csaj ritka tapló volt, hogy vendégségben kérdés nélkül megette más kajáját, és nem vesztettem volna sokat vele, ha eltiltanak tőle, de 10 évesen még nem gondolkodtam ilyen éretten. Szóval titokban a zsebpénzemből vettem egy ugyanolyan csomag kekszet, és azt mondtam, hogy megtaláltam, ott volt a spájzban, csak nem vették észre korábban. Csak épp egy másik boltban vettem, mint amiből az előző származott, és a rajta lévő árcímkéből anyukám meg a tesóim rájöttek, hogy ez nem ugyanaz a csomag keksz. Rám fogták, hogy én loptam el az előzőt. Az évek során néha felemlegették a tesóim, hogy kiskoromban "lopós" voltam, pedig amúgy ez az egy ilyen incidens történt, soha nem loptam senkitől. Azóta se tudják, hogy a kekszet sem én loptam el, de igazából már tök mindegy, ez legalább 20 éve történt.
Engem a tesóm minden nap megvádol hogy lopok
Pl eltűnt 10e ft-ja és rám fogta mert aznap az ő fiókját takarítottam és ezért csak én lophattam el.
A kaja lopás is napi szintű.En imádom a sütiket ezért gyakran veszek magamnak ilyen előrecsomagolt sütit és azt eszegetem.Es ezt eldugom a hűtő legmélyebb részére hogy senki se találja meg.Na ez eddig szep és jó de a tesóm megtalálta es kb 30 szelet sütit megevett 2 nap alatt.Mentem hogy eszek egy kis sütit erre nem találtam.Egyértelműen apámat gyanúsítottam mert ő is sütis.Hát nem ő volt.A vizemet és az üdítőket is a szobámban tartom mert máskülönben megisszák azt amit a sajat pénzemből veszek magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!