Mennyire vagytok jó viszonyban a testvéreitekkel?
3 nővérem van (50, 48, 45) Gyerekként öltük egymást mind a négyen. Anyum sokszor aggódott, hogy milyen rosszak vagyunk egymáshoz, főleg amikor orrvérzésig ment a bunyó. Felnőttként imádjuk egymást, nagyon szoros a kapcsolatunk. Hétvégente összejár a nagy család, jókat nevetünk. Ha valaki bajban van, segítünk. Pár évvel ezelőtt 48 éves nővéremnek donorra volt szüksége. Mindannyian mentünk, bármelyikünk gondolkodás nélkül bevállalta volna a donor szerepét. (45 éves nővérem lett a legalkalmasabb) Hál istenek azóta mindketten újra egészségesek. Én amikor nyertem a lottón 800 ezer forintot 4 felé osztottam. (szüleink már nem élnek) Szóval felnőttként nagyon összetartóak vagyunk.
43/N
Két nővérem van. Az egyik három évvel, a másik 10 évvel idősebb nálam.
Az idősebb nővérem már akkor elköltözött itthonról, mikor 10 éves voltam és évente egyszer látogatott meg minket. Nem is beszéltem vele szinte soha.
Mióta minden szülőnk, nagyszülőnk elhunyt az utóbbi években, azóta Messengeren napi szinten beszélünk a közös testvéri csoportunkban.
Egyébként, úgy gondolom, az a legszomorúbb, ha testvérek gyűlölik egymást! Hiszen, könnyen lehet olyan élethelyzetük, hogy nem számíthatnak senkire, csak egymásra!
Bizonyíték erre a saját helyzetem, hogy meghalt minden szülőnk, nagyszülőnk és nincs barátnőm sem, egyedül maradtam a családi házban. S testvéreimnek viszont van családjuk.
Gyakorlatilag, ha ők nem lennének egyedül maradnék...
Persze, van legjobb barátom meg haverok, de ők sosem lesznek olyanok, mint a testvéreim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!