Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A növérem az exemmel jött...

A növérem az exemmel jött össze! Nem tudom eldönteni beszéjek vele eről vagy hagyam boldogulni öket?

Figyelt kérdés
A szüleim tiltották a kapcsolatunkat és ő nagyon könyen feladta, nem adott eséjt arra hogy küzdjünk együtt a közös jövönkért! Most pedig a növéremmel jár de ha a közelembe van mégis ugy tesz mintha érdeklödne irántam! Látom a szemén hogy nem boldog! Mit tegyek?

2022. febr. 17. 23:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg nem volt szép amit csináltak, de azért undorító férgezni őket stb. nem kell.

Ha a nővérének tetszett, és a nővére is tetszett neki akkor biztos nem fog arra gondolni hogy "jaj szegény húgocskám még mindig nem lépett túl az exén". És ez a faroktéma is hülyeség, nem egymás után verte be nekik. :D

Kérdező, szerintem hagyd őket és ne képzelj semmibe többet. Valószínűleg ha nem lenne boldog vagy te kellenél neki, akkor nem vele lenne. Senki nem tart pisztolyt a fejéhez.

2022. febr. 18. 09:55
 42/51 anonim ***** válasza:
80%
A mai kamu kerdes gyozteset lathattuk. Koszonjuk mindenkinek a reszvetelt, most lehet tovabb menni.
2022. febr. 18. 10:17
 43/51 anonim ***** válasza:
77%

Párkapcsolati témában nagyon nehéz, inkább lehetetlen jó tanácsot adni, mert az érzelmi szálak bonyolultak, személy, személyiség, kapcsolat és kötődés függő.

Megis inkább azt mondanám, felejtsd el. Örökre ott maradna a szálka köztetek, hogy összejött a nővéreddel. Ez az egész a családotokat is szétszedi, megrontja a kapcsolatotokat. Engedd el a dolgot! Lesz más!

2022. febr. 18. 10:32
 44/51 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem ő szedett szét benneteket nincs miről beszélni.

Nekem ebben az esetben is az a vélemênyem azt viszik akit lehet és ha lehet semmi értelme ilyen emberrel tervezni!

Meg hát írtad könnyen feladta a kapcsolatot.Tehát nem sok mindent jelentettél neki.

Ên a te helyedbe örülnék hogy vége egy ilyen ember nem kitartó és határozott Tehát soha nem fog kiállni magáért a párjáért meg főleg nem

Kissé gerinctelen Lásd kikezdett a nővéreddel

Jó gusztusa van mindkettőnek.

Én ha beszélnék a nővéremmel inkább ez végett

De ezt sem jó megtenni mert magadat ne alázd meg hogy azt mondják féltékeny vagy!(egy ilyen emberre)

Keress jobbat hagyd őket boldogulni!

2022. febr. 18. 10:50
 45/51 anonim ***** válasza:
87%

Úgy látom, eddig egyvalaki vetette fel, de nekem is az az érzésem, hogy a pasi vagy már eleve a nővér felé kacsingatott, csak vele valamiért nem tudott összejönni, és "ló nincs szamár is jó" alapon a kérdezővel járt, vagy a kérdező révén ismerte meg a nővért, és úgy jött rá, hogy az idősebbik lány sokkal inkább bejön neki.

Az biztos, hogy ha a kérdezőbe lett volna szerelmes, pláne még mindig érezne valamit, akkor inkább a szülőkkel szemben áll a sarkára, nem farokbehúzva elkullog, hogy aztán visszajöjjön a nővérrel ugyanazokhoz a szülőkhöz: utóbbiban nincs semmi logika.

Ami zavar a történetben: hogyhogy az idősebb lányt nem tiltják a pasitól? Valljuk be, ennek sincs sok értelme.

2022. febr. 18. 10:53
 46/51 anonim ***** válasza:
89%
Én is az exem testvérével jöttem össze anno. 11 éve együtt vagyunk, azóta össze is házasodtunk. Úgy vagyok vele, ennek így kellett történnie!
2022. febr. 18. 11:13
 47/51 anonim ***** válasza:
36%
Áruló testvér, akasztani kéne az ilyet!
2022. febr. 18. 11:48
 48/51 anonim ***** válasza:
88%

Mindegy, hogy kamu vagy sem.

Láttam már ilyet az életben, nem egyet.

Ott már, házas volt mindenki, gyerekekkel és a sógorpk, sógórnők nem bírtak magukkal.

Egynek sem lett jó vége, válás, teljesen szétesett az egesz rokonság, a gyerekek... á...

Olyat is ismerek aki a saját anyjával dugott!

Ehhez képest a poszt babazsúr. :(

2022. febr. 18. 13:31
 49/51 anonim ***** válasza:
39%
Jó nagy ribi a tesód! Helyedbe egy téglát vàgnèk hozzàjuk!!
2022. febr. 18. 13:33
 50/51 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem kerüld el jó messzire mindkettőt. A nővéred tette érthetetlen, a volt párodé szánalmas. Felszedem a volt sógornőmet, hogy újra jobban legyek a volt párommal esetleg mindkettővel. Elég érdekes logika.
2022. febr. 18. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!