A növérem az exemmel jött össze! Nem tudom eldönteni beszéjek vele eről vagy hagyam boldogulni öket?
Tényleg nem volt szép amit csináltak, de azért undorító férgezni őket stb. nem kell.
Ha a nővérének tetszett, és a nővére is tetszett neki akkor biztos nem fog arra gondolni hogy "jaj szegény húgocskám még mindig nem lépett túl az exén". És ez a faroktéma is hülyeség, nem egymás után verte be nekik. :D
Kérdező, szerintem hagyd őket és ne képzelj semmibe többet. Valószínűleg ha nem lenne boldog vagy te kellenél neki, akkor nem vele lenne. Senki nem tart pisztolyt a fejéhez.
Párkapcsolati témában nagyon nehéz, inkább lehetetlen jó tanácsot adni, mert az érzelmi szálak bonyolultak, személy, személyiség, kapcsolat és kötődés függő.
Megis inkább azt mondanám, felejtsd el. Örökre ott maradna a szálka köztetek, hogy összejött a nővéreddel. Ez az egész a családotokat is szétszedi, megrontja a kapcsolatotokat. Engedd el a dolgot! Lesz más!
Ha nem ő szedett szét benneteket nincs miről beszélni.
Nekem ebben az esetben is az a vélemênyem azt viszik akit lehet és ha lehet semmi értelme ilyen emberrel tervezni!
Meg hát írtad könnyen feladta a kapcsolatot.Tehát nem sok mindent jelentettél neki.
Ên a te helyedbe örülnék hogy vége egy ilyen ember nem kitartó és határozott Tehát soha nem fog kiállni magáért a párjáért meg főleg nem
Kissé gerinctelen Lásd kikezdett a nővéreddel
Jó gusztusa van mindkettőnek.
Én ha beszélnék a nővéremmel inkább ez végett
De ezt sem jó megtenni mert magadat ne alázd meg hogy azt mondják féltékeny vagy!(egy ilyen emberre)
Keress jobbat hagyd őket boldogulni!
Úgy látom, eddig egyvalaki vetette fel, de nekem is az az érzésem, hogy a pasi vagy már eleve a nővér felé kacsingatott, csak vele valamiért nem tudott összejönni, és "ló nincs szamár is jó" alapon a kérdezővel járt, vagy a kérdező révén ismerte meg a nővért, és úgy jött rá, hogy az idősebbik lány sokkal inkább bejön neki.
Az biztos, hogy ha a kérdezőbe lett volna szerelmes, pláne még mindig érezne valamit, akkor inkább a szülőkkel szemben áll a sarkára, nem farokbehúzva elkullog, hogy aztán visszajöjjön a nővérrel ugyanazokhoz a szülőkhöz: utóbbiban nincs semmi logika.
Ami zavar a történetben: hogyhogy az idősebb lányt nem tiltják a pasitól? Valljuk be, ennek sincs sok értelme.
Mindegy, hogy kamu vagy sem.
Láttam már ilyet az életben, nem egyet.
Ott már, házas volt mindenki, gyerekekkel és a sógorpk, sógórnők nem bírtak magukkal.
Egynek sem lett jó vége, válás, teljesen szétesett az egesz rokonság, a gyerekek... á...
Olyat is ismerek aki a saját anyjával dugott!
Ehhez képest a poszt babazsúr. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!