A növérem az exemmel jött össze! Nem tudom eldönteni beszéjek vele eről vagy hagyam boldogulni öket?
Figyelt kérdés
A szüleim tiltották a kapcsolatunkat és ő nagyon könyen feladta, nem adott eséjt arra hogy küzdjünk együtt a közös jövönkért! Most pedig a növéremmel jár de ha a közelembe van mégis ugy tesz mintha érdeklödne irántam! Látom a szemén hogy nem boldog! Mit tegyek?2022. febr. 17. 23:15
1/51 anonim válasza:
Nagyon gáz dolog a nővéredtől.
3/51 anonim válasza:
Mondjuk ne támadd hátba a tesódat, és ne képzelj be olyat ami nincs.
4/51 A kérdező kommentje:
A növérem tudta hogy jártunk!
2022. febr. 17. 23:29
5/51 anonim válasza:
A hangsúly a múlt időn van: a probléma meg azon amit sugallsz, hogy igazából te kellesz a pasinak. Az hogy ez sima egoizmus-e, féltékenység-e hogy a tesódra lecseréltek, már csak te tudhatod.
6/51 anonim válasza:
De jó, hogy nincs testvérem...
7/51 anonim válasza:
Ha csak a szüleitek martak szét titeket, akkor gyakorlatilag biztos, hogy most is szeret és adandó alkalommal lecserélné a nővéredet rád.
Fontos kérdés!
MIÉRT TILTOTTAK TŐLE A SZÜLEID?
8/51 anonim válasza:
"Ha csak a szüleitek martak szét titeket, akkor gyakorlatilag biztos, hogy most is szeret" Vagy sem, mert akkor nem a nővérével kezd.
9/51 A kérdező kommentje:
Erdélyből vagyunk mindketten magyar családbol származunk csak hogy ő nem beszéli a nyelvet mindent ért de nem válaszol magyarul mivel kis korában a szülei el váltak és az anya férjhez ment egy románhoz és nemeg beszéltek csak románul! És a szüleim tiltották a kapcsolatunkat ebből az okbol! Viszont a növéremtől már nem tilcsák! Én küzdöttem volna miatta ha ki mutatta volna hogy nem érdekli a szüleim véleménye!
2022. febr. 18. 00:05
10/51 anonim válasza:
Kérdező, elég nyilvánvaló hogy azt akarod hallani: a csávó még mindig téged akar, de ez kizárt: hisz a szülők már nem tiltják, és nem veled van. Csak te nem engedted el ezt a kapcsolatot, ő nyilván igen. Szóval ne hergeld bele magad a semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!