A növérem az exemmel jött össze! Nem tudom eldönteni beszéjek vele eről vagy hagyam boldogulni öket?
Hinni akarod, hogy sírva kfélgeti a nővéred és közben rád gondol, hidd azt, ha így könnyebb megemészteni, ami történt, hogy végülis boldogtalan, mert te vagy az igazi.
Honnan tudod, hogy kit akart igazan es igazából mióta kavar a nővéreddel?
Honnan tudod ki volt az első?
Tekintget rád mert aggódik esetleg, hogy cirkusz lesz.
Az ilyen ember azonban büszke az aljasságára és minél idegesebb vagy, annál nagyobb a győzelme
A nővered meg egy igazi primitív gorilla
1.A nővéred érdekes:D
Most finoman fogalmaztam😀
2.Ha a pali téged akarna akkor nem jön vele össze.Miért pont egy rokonodat választotta ki?
Másik nő nincs?Ő is érdekes
3.Legjobb volna amint meg tudod oldani eltűnni onnan a francba mert gondolom nem esik jól őket nap mint nap együtt látni.
Kövezzetek meg, de micsoda érzés lehet a pasinak: felhúzni a kérdezőt aztán a nővérét...🙈
Tud élni na...
Kérdező, írj rám, én is szeretlek.♥️
28 as gusztustalan helyzet, mert már szexelt a húggal is! Utana hogy van gusztusa a növernek ahhoz a farokhoz, ami járt a húgában?
Normalis csaladban nem passzoljak egymasnak a farkakat mert van elég férfi, nem szabad eddig süllyedni
Csak beképzeled, hogy téged akar, bebeszéled magadnak. Ha annyira akart volna, akkor nem jön össze mással, főleg nem a nővéreddel. Az meg, hogy boldog-e vagy sem, azt nem tudhatod, egyedül csak a csávó tudja.
Egyébként meg fura nekem, hogy tőled tiltották a szüleid, a tesódtól meg nem. Itt van egy kis kamuszaga számomra a kérdésednek.
Ha valós, akkor meg egy ilyen bolhás pasasért egy lépést nem érdemes tenni, aki ilyen helyzetbe hoz.
Nézz át rajta, és mosolyogj, ez a legjobb amit tehetsz, és ha most rossz is, hosszú távon így lesz neked a legjobb. Mutasd meg, hogy nélküle többet érsz, mint vele.
Eszedbe nem jusson visszahódítani, vagy engedni neki. Ő csak röhögne magában rajtatok, hogy két nő kűzd érte. Gerinctelen, jellemtelen az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!