A növérem az exemmel jött össze! Nem tudom eldönteni beszéjek vele eről vagy hagyam boldogulni öket?
És neked kellene újra az a farok, aki a nővéredben is járt???
Vagy családban marad?
Hááát, lehet, velem van a baj, de nekem nem lenne gyomrom hozzá ezek után.
Azért a nővéredben is lehetne annyi tartás, önbecsülés, hogy a tesója után nem cuppan a pali farkára.
Vagy legalább esze, hogy ez mégis milyen helyzet.
Mondjuk én királynő típus vagyok, nekem ebben a szituban második hely nem felelne meg + a gyomrom is forogna...
Idegen pali, nyilván más ott nem agyalok az előzményein, na de a tesó után? Kéne a francnak.
35-ös. 32-es vagyok. Kicsit kiforgatod a dolgokat. Először is, a kérdező szituációjára reagáltam, hogy ne akarja már annyira visszahódítani, akit nem érdemes.
Másodszor meg teljesen más dologról beszélsz. Nyilván, ha összejövök valakivek, akkor neki is volt előélete, voltak női. Ez természetes. Viszont nem mindegy, hogy pár hónapja/éve "járt másban a farka" vagy előző nap. Mert az első változat az természetes, elfogadom, nincs vele baj, de a második változatot már nem veszi be a gyomrom.
És azt sem, hogy egyszer én, aztán a nővérem, majd újra én. Na, azt már nem. Erre utalt a hozzászólásom.
(bár, lehet, hogy az én gyomrommal van a baj, és a ti köreitekben ez elfogadott... akkor bocs...)
Egy örök igazság van, érdemes észben tartani: Ha szeretek valakit, akkor nem kell más. Csak ő.
Ha pedig más kell, akkor nem szerettem, csak használtam.
Egyszerű ez, nem kell túlbonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!