Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A növérem az exemmel jött...

A növérem az exemmel jött össze! Nem tudom eldönteni beszéjek vele eről vagy hagyam boldogulni öket?

Figyelt kérdés
A szüleim tiltották a kapcsolatunkat és ő nagyon könyen feladta, nem adott eséjt arra hogy küzdjünk együtt a közös jövönkért! Most pedig a növéremmel jár de ha a közelembe van mégis ugy tesz mintha érdeklödne irántam! Látom a szemén hogy nem boldog! Mit tegyek?

2022. febr. 17. 23:15
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
79%

És neked kellene újra az a farok, aki a nővéredben is járt???

Vagy családban marad?

Hááát, lehet, velem van a baj, de nekem nem lenne gyomrom hozzá ezek után.

2022. febr. 18. 08:39
 32/51 anonim ***** válasza:
75%
És az esetleg felmerül hogy épp a kérdező miatt ismerte meg a nővérét,, és akkor jött rá a csávó hogy a másik csaj sokkal jobban vonzza mint a fiatalabb-ezéért is nem kapálózott a nagy szülői tiltás ellen? Nem mondom hogy szép dolog, de megesik hogy már kapcsolatban van az ember, mikor jön valaki aki letaglózóan hat rá... És nem tartom tisztességtelennek azt aki új kapcsolatot választ, amíg nem félrekúr, nem hülyíti az előző nőt\pasit. Mindenkinek joga van úgy dönteni hogy mégsem azt a párt akarja akivel éppen van, főleg ha nem cseszi át sem az aktuálist, sem azt aki jobban bejön neki.
2022. febr. 18. 08:40
 33/51 anonim ***** válasza:
82%
És itt nem arról van szó hogy egyszerre hülyítette a kettőt... Kezdett a kérdezővel, nyilván nem olyan volt a kapcsolat, a csaj mint vára, ezért mást választott. Ennyi a sztori, ha nem gyerek valaki, tehát kapcsolatra alkalmas, tudja ezt önámítás nélkül, józanul kezelni. És nem hazudik magának hogy még mindig ő kell a csávónak, meg az hudeboldogtalan. Talán azért boldogtalan a csávó, mert kering körülötte a barátnője húga, és kínos a szitu hogy nem veszi a lapot
2022. febr. 18. 08:45
 34/51 anonim ***** válasza:
32%
"És neked kellene újra az a farok, aki a nővéredben is járt" Mert neked egy másik ember ennyi? Egy farok aki másban járt? Nem egy jellem, személyiség, egy EMBER? Hát, jobban is járnak a csávók ha nem kellenek neked....
2022. febr. 18. 08:54
 35/51 anonim ***** válasza:
81%
Mi rokonságunkban is volt ilyen. Előbb két évig a fiatalabbik lánnyal járt a srác, majd összejött annak nővérével. Első évben kényelmetlen volt a helyzet. Nem is nagyon jártak össze. Mármint idősebb lány és a pasi elköltöztek és nem látogattak sűrűn haza. De aztán fiatalabbik lány is talált párt és azóta is, már vagy 5-6 éve mindenki együtt is maradt. A srác az idősebb lánnyal, illetve a hugica az új párjával.
2022. febr. 18. 08:55
 36/51 anonim ***** válasza:
74%

Azért a nővéredben is lehetne annyi tartás, önbecsülés, hogy a tesója után nem cuppan a pali farkára.

Vagy legalább esze, hogy ez mégis milyen helyzet.

Mondjuk én királynő típus vagyok, nekem ebben a szituban második hely nem felelne meg + a gyomrom is forogna...

Idegen pali, nyilván más ott nem agyalok az előzményein, na de a tesó után? Kéne a francnak.

2022. febr. 18. 09:10
 37/51 anonim ***** válasza:
49%
Elárult téged a testvéred, undorító. Szerintem szűnjön meg neked létezni, mint testvér.
2022. febr. 18. 09:28
 38/51 anonim ***** válasza:
46%
Ekkora egót..mert a tesó érzései lényegtelenek, csak te számítasz?
2022. febr. 18. 09:32
 39/51 anonim ***** válasza:
86%

35-ös. 32-es vagyok. Kicsit kiforgatod a dolgokat. Először is, a kérdező szituációjára reagáltam, hogy ne akarja már annyira visszahódítani, akit nem érdemes.

Másodszor meg teljesen más dologról beszélsz. Nyilván, ha összejövök valakivek, akkor neki is volt előélete, voltak női. Ez természetes. Viszont nem mindegy, hogy pár hónapja/éve "járt másban a farka" vagy előző nap. Mert az első változat az természetes, elfogadom, nincs vele baj, de a második változatot már nem veszi be a gyomrom.

És azt sem, hogy egyszer én, aztán a nővérem, majd újra én. Na, azt már nem. Erre utalt a hozzászólásom.

(bár, lehet, hogy az én gyomrommal van a baj, és a ti köreitekben ez elfogadott... akkor bocs...)

2022. febr. 18. 09:35
 40/51 anonim ***** válasza:
86%

Egy örök igazság van, érdemes észben tartani: Ha szeretek valakit, akkor nem kell más. Csak ő.

Ha pedig más kell, akkor nem szerettem, csak használtam.

Egyszerű ez, nem kell túlbonyolítani.

2022. febr. 18. 09:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!