A növérem az exemmel jött össze! Nem tudom eldönteni beszéjek vele eről vagy hagyam boldogulni öket?
Figyelt kérdés
A szüleim tiltották a kapcsolatunkat és ő nagyon könyen feladta, nem adott eséjt arra hogy küzdjünk együtt a közös jövönkért! Most pedig a növéremmel jár de ha a közelembe van mégis ugy tesz mintha érdeklödne irántam! Látom a szemén hogy nem boldog! Mit tegyek?2022. febr. 17. 23:15
11/51 anonim válasza:
Lehet azért jött össze a nővéreddel, hogy a közeledbe lehessen.
Mondjuk a tesódtól elég szemét dolog..
12/51 anonim válasza:
Ne hülyítsd már.. és miért lenne szemét dolog egy független pasival összejönni? Azért mert a húgi is csorgatja a nyálát a csávó után? Volt esélye, nem tudta megtartani.
13/51 anonim válasza:
Most miért ne jöhetnének össze komolyan?
14/51 anonim válasza:
12-es, de a kérdező így sose fog túllépni rajta, hisz rendszeresen látni fogja újra és újra - no meg a nővére is nyilván mesél róla, netán a közös jövőt kezdik tervezni.
Nagyon tré helyzet!
15/51 anonim válasza:
De csak azért mert a kérdező azzal ámítja magát hogy őt akarja a hapsi. Nőjön fel, és fogadja el hogy nem róla szól mások élete, a testvéréé SE. Engedje el, és hagyja élni a csávót meg a tesóját.
16/51 anonim válasza:
A kommentek elolvasása után mély elégedettséggel tölt el a tény, hogy ez a gusztustalan, mocskos szar világ hamarosan elpusztul a benne lévő förtelmekkel (embernek ne nevezzük már) együtt.
17/51 anonim válasza:
Gusztustalan a nővéred,de a srác se semmi.
18/51 anonim válasza:
Gondolom úgy volt vele: lyuk, lyuk. :(
19/51 anonim válasza:
Nemtudom hány éves vagy, de én lelépnék, elköltöznék, és megszakítanám velük a kapcsolatot. Komolyan. Le leszek pontozva tudom, de ilyen undorító férgekkel én szóba nem állnék többet.
20/51 anonim válasza:
Micsoda maunikasó család !
Egymás pasija, nője, szakítás után is tabu! Semmi gerinc, betyarbecsulet ?
Csak tovabb ne szaporodjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!