Szemétség lenne, ha inkább eladnám az autóm?
A nővéremmel és a családjával (2gyerek+a sógorom) élek a családi házunkban és egyedül nekem van autóm. Az utóbbi 3 évben 22ezer kilómétert futott az autóm, amiből én max 15ezret használtam, a többit a nővéremék. Csakhogy egy liter benzint sem tankoltak soha, az autóra 100%-ban csak én költök. Ha látják, hogy üres a tank akkor inkább nem járnak vele, csak hogy ne kelljen rá költeni, inkább megoldják máshogy. Legutóbb fékeket kellett volna cserélni, lett volna rá pénzem, de nem csináltattam meg, csak hogy lássam feljánlják-e hogy belepótolnak, de semmi. Egy egész hónapig állt az autó, inkább nem használták.
Az idősebb unokaöcsém egyben a keresztfiam is, és nincs pofám pénzt kérni tőlik az autó miatt, de így már túl nagy teher számomra. Már azt fontolgatom, hogy inkább eladom és akkor nem lesz harag a pénz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!