Mit tegyek? Már nagyon nagy vita van itthon mert nem tudom ezt a helyzetet toleránsan kezelni
Van egy figyelem zavaros testvérem és nekem már egyszerűen sajnálom, hogy ezt kell mondjam de elegem van belőle.
Állandóan elfelejt mindent és ez borzasztó.
Hálistennek a döntő többségében csak párbeszédekben jön ez elő de már a f.om kivan, hogyha beszélgetek vele vagy élőben vagy írásban egy témáról akkor ha bejön egy másik téma egy kevés időre amit le kell tudni és azzal kezdünk el foglalkozni egy kicsit de utána visszakanyarodnánk a régi az eredeti témához akkor már szinte teljesen elfelejtette azt, hogy miről beszéltünk úgy, hogy előtte azt tárgyaltuk fél óráig óráig akár és ha vissza is tudja idézni nagy nehezen addigra már elmegy az élet.
Úgy meglehet őt kavarni párbeszédekben, hogy azt se tudná, hogy merre van előre és ez viszont később óriási baj lesz.
És nekem meg elegem van ebből és már jó ideje csak köszönök neki reggel amikor felébredünk és màr otthon elég nagy vita van ebből, hogy mi az, hogy nem beszélek vele de ha egyszerűen felmegy bennem a pumpa ha már csak meglátom emiatt akkor mit csináljak? Nekem is megvan magam tűrő képessége és ezt egyszerűen nem tudom nála tolerálni mert nem egyszer kétszer fordul elő hanem mindig.
Hidd el nem szándékosan csinálja. Eltudom képzelni, hogy egy idő után nagyon idegesítő lehet, hogy majdnem mindent elfelejt. De ahelyett, hogy itt nyafogsz valaha bele is gondoltál abba, hogy ő mit érezhet?
Belegondoltál abba, hogy azzal, hogy te a rendellenessége miatt - amiről ő nem is tehet - olyanokat mondasz, hogy:
"felmegy bennem a pumpa ha már csak meglátom"
"de elegem van belőle. Állandóan elfelejt mindent és ez borzasztó."
Ő milyen szarul érezheti magát? Ha így viszonyulsz hozzá, könyebben megutálhatja magát, mint azt te gondolnád.
Nem teljesen értem, hogy mi a kérdés lényege, mivel nekem úgy látszik, hogy csak arról nyafogsz amiről a testvéred nem is tehet. Annyit tehetsz, hogy elfogadod a helyzetet, és megpróbálsz megértőbb lenni a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!