Mivel tudnék passzívan, de irritálóan fellépni öcsém ellen? Esténként ilyen 11 körül rúgja a padlót, ordít mert béna f*sz a játékban, de agyilag nem tudja felfogni. 28 éves, 2-3 hónap és költözök, segíteni ezidáig semmit itthon csak elvárásai vannak.
28 éves és a padlót ordítva rúgja egy játék miatt,drága szüleid ilyenkor csicsikálnak? Már rég ki kellett volna paterolni akkor talán lenne motivációja értelmesen létezni.
70F
Xanaxos - nutellás palacsintával kedveskednék neki, meg egy mojitoval ( vagy tetszőleges egyéb alkoholtartalmú hangulatstabilizátorral).
Ha semmi nem segít, netet kilőni.
Vagy a ház főkapcsolóját (nem reggelig, hűtőre - fagyasztóra figyelnék), "mostanában mennyi áramszünet van..!?".
Ha minden kötél szakad, magamat ütném ki és/vagy füldugó, aludnom csak kell akkor is, ha a dzsungelben vagyunk... :)
Le lehet pontozni,de ha lenne nevelés manapság 28 éves férfi nem üvöltözne éjjel pc-s baromság miatt mások kárára... És ez alatt nem a verést értem,hanem a keretrendszert kommunikációt odafigyelést ,ami ma totál hiányzik családokban,egy 28 évesnek egészen máshol kéne tartani,vagy ha zakkant akkor tessék este beadni neki altatót. Szerencsére te költözöl,de gondolom a szüleidnek ott marad az agyilag zokni öcséd sajnos..
70F
Csendháborításért feljelentem, ha nem hagy aludni.
Az alvás megvonása egy kínzás eszköz. Ehhez nincs joga!
Nekem is ezt csinálja a 30 éves öcsém a mamahotelben.
Degenerált a mai társadalom.
Direkt nem emelem ki a fiatalokat, mert jó pár generáció előtte ehhez már nagyrészt hozzájárult, és csak most ért be a gyümölcs.
A öcséd a mamahotelben, aki 28 és 30 éves... Tehát te még idősebb vagy és anyádnál laksz.
Azért ez más infót is hordoz.
8 as vagyok.
Én már rég nem lakok anyáméknál, de tudom mi zajlik ott.
Mindig vannak ilyen szánalmas emberek, akik nem a lényegre fókuszálnak és persze ők objektívan látják.
Röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!