Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mivel tudnék passzívan, de...

Mivel tudnék passzívan, de irritálóan fellépni öcsém ellen? Esténként ilyen 11 körül rúgja a padlót, ordít mert béna f*sz a játékban, de agyilag nem tudja felfogni. 28 éves, 2-3 hónap és költözök, segíteni ezidáig semmit itthon csak elvárásai vannak.

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 00:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%

Figyelj morci! A kérdésbe. Lévő itt lakik. Egy szóval nem mondtad, hogy te nem laksz ott, sőt úgy jött le, hogy ezt azért tudod, mert szimpatizálsz a kérdezővel és te is ott laksz.

Amúgy meg költözz el Veszprémbe a Cserhát lakótelepre. Ugyan ezt fogod hallani csak 3 emelettel feljenb lakótól.

2020. jún. 9. 05:14
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Aktívan kell fellépni. Rakják ki otthonról. Élősködő
2020. jún. 9. 09:07
 13/18 anonim ***** válasza:
9%

Nem normális.

De azért a lakhatás nem ilyen egyszerű téma.

Saját lakhandi kb.soha nem lesz, albérlet is iszonyatos árakon megy.

2020. jún. 9. 09:31
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Talán ha nem csak játszana meg dübörögne, hanem dolgozna,tanulna, lenne több pénze, és költözhetne. De ez ne a szülők baja legyen már, hogy 30 évesen nem tud elköltözni.
2020. jún. 9. 10:25
 15/18 A kérdező kommentje:
Nyilván én is hibás vagyok, hogy itthon vagyok még. Melóztam aztán télen végeztem az egyetemet, jó ideig kollégiumban/albérletben voltam s visszaköltözve szembesültem ezzel. Azt már elfogadtam hogy számítani nem nagyon tudok rá, mint testvér hisz eddig sem segített, vette ki a házkörüli dolgokból a részét egyáltalán.. (amit nem tudok megérteni, hisz egy családban nőttünk fel 2 év korkülönbséggel) S mindig csak az ment, ő ezt nem tudja ő azt nem tudja, persze ambíció sem volt hogy megtanulja. Köszönöm a segítő hozzászólásokat, gondolom nem egyedi probléma ez.
2020. jún. 9. 12:22
 16/18 anonim válasza:
5%
Ha az öcséd 28 éves az azt jelnti te idősebb vagy akkor te miért laksz még otthon???
2020. jún. 9. 14:14
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

Ilyet csinálna bárki a lakásomban, ki is b..sznám és menjen ahova akar.

Amúgy volt egy szobatársam még réges régen aki mindig végig játszotta a napot és éjfélkor meg leült "tanulni" amit ha szóvá tettem, még ő volt felháborodva, hogy megcsinálom helyette az adott tárgyat?

Eouteren keresztül tiltottam a játék online felületét, így nem tudott belépni. Hónapokig míg külön nem költöztünk nem tudott játszani. Soha nem mondtam meg neki, hogy én tiltottam.

2020. jún. 9. 18:26
 18/18 anonim ***** válasza:
5%
Kifejezetten zavaró ez a nick név.
2020. jún. 9. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!