Mivel tudnék passzívan, de irritálóan fellépni öcsém ellen? Esténként ilyen 11 körül rúgja a padlót, ordít mert béna f*sz a játékban, de agyilag nem tudja felfogni. 28 éves, 2-3 hónap és költözök, segíteni ezidáig semmit itthon csak elvárásai vannak.
Figyelj morci! A kérdésbe. Lévő itt lakik. Egy szóval nem mondtad, hogy te nem laksz ott, sőt úgy jött le, hogy ezt azért tudod, mert szimpatizálsz a kérdezővel és te is ott laksz.
Amúgy meg költözz el Veszprémbe a Cserhát lakótelepre. Ugyan ezt fogod hallani csak 3 emelettel feljenb lakótól.
Nem normális.
De azért a lakhatás nem ilyen egyszerű téma.
Saját lakhandi kb.soha nem lesz, albérlet is iszonyatos árakon megy.
Ilyet csinálna bárki a lakásomban, ki is b..sznám és menjen ahova akar.
Amúgy volt egy szobatársam még réges régen aki mindig végig játszotta a napot és éjfélkor meg leült "tanulni" amit ha szóvá tettem, még ő volt felháborodva, hogy megcsinálom helyette az adott tárgyat?
Eouteren keresztül tiltottam a játék online felületét, így nem tudott belépni. Hónapokig míg külön nem költöztünk nem tudott játszani. Soha nem mondtam meg neki, hogy én tiltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!