Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsémet bántják a suliban...

Öcsémet bántják a suliban hogy tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés

Mióta kiderült hogy meleg (sajnos elmondta valakinek akinek nem kellett volna) bántják, megalázzák a fiú osztálytársai.

A szüleink nem tudják nem is fogadnák jól valószínűleg ezért nem merünk a tanároknak sem szólni. Iskolapszichológus nincs, kisvárosi gimi.

2022. jan. 9. 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen igazad van!

2022. jan. 9. 16:45
 42/65 anonim ***** válasza:
26%
41 Nem is kell tagadni, ha már így kiderült, ha kiderült. A szülőknek viszont nem biztos, hogy célszerű bevallani.
2022. jan. 9. 16:47
 43/65 anonim ***** válasza:
93%

Soha nem írtam, hogy feleségem van. Lassan 22 éve élek együtt a párommal, aki férfi, és aki nyugdíjba vonulása előtt ügyvédkedett. Hivatalosan jogász végzettségű. Ezt írtam több helyen is. Szóval ezt benézted! (#11 vagyok)

2022. jan. 9. 16:48
 44/65 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos a szülők nélkül lehet, hogy a testvér egyedül kevés.

2022. jan. 9. 16:49
 45/65 anonim ***** válasza:
16%
Bácsika, azt se találta meg másik kérdésnél a kommentjei közt, amit leírt, simán letagadta. Hiányzott maga a gyk-nak, mint egy falat kenyér. Egy ideje eltűnt a másik öreg, gondolom, önben született újjá
2022. jan. 9. 16:51
 46/65 anonim ***** válasza:
11%
"Sajnos a szülők nélkül lehet, hogy a testvér egyedül kevés." A testvér se fogja tudni ezt megoldani, mert nem abban a suliban tanul, úgyhogy ezt zömmel egyedül kell megoldani, külső segítséggel. Fel kell vállalni a szenvedést úgy, hogy ki kell mutatni a szenvedést azok felé, akik bántanak, hogy lássák, hogy mi a következménye a bántásuknak.
2022. jan. 9. 16:53
 47/65 anonim ***** válasza:
90%

Azt biztosan nem írtam, hogy feleségem van, mert soha az életemben nem volt feleségem. Szóval ezt nagyon benézte. Fogalmam nincs, hogy milyen másik öregről beszél, de nem is igazán érdekel!

A szülők, amennyiben jelzik az iskolavezetés felé, hogy szeretnének az osztályfőnökkel vagy az igazgatóval beszélni, akkor külön engedéllyel bemehetnek. Mivel nem tudjuk a testvér hány éves és tanul-e vagy sem. Ha tanul, akkor ezt hol teszi meg, így egyáltalán nem biztos, hogy nem oda jár.

2022. jan. 9. 16:59
 48/65 l0m3x ***** válasza:
85%

Hugomat cigányozták, mert barnább. Egyszer kellett bemennem és megoldódott. Hozátenném az erőszak nem megoldás. Az igazgató kijött és megbeszéltük. Nem is volt erőszak.

A Ti helyzetetek komplikáltabb. Ha suliba kiderült, akkor rajta is marad. Hülyeség volt kipofázni! Sok atrocitás foglya érni.

2022. jan. 9. 17:10
 49/65 anonim ***** válasza:
97%

47-es, a legtöbb ember magasról tojik rá, hogy milyen szenvedést okoz a másiknak, főleg 16 évesek között, akiknek a szociális konvenciókért, gátlásokért, empátiáért felelőt frontális lebenye még nem is érett meg teljes mértékben. Csak olaj a tűzre kimutatni a fájdalmat.

Kérdező, valahogyan meg kellene oldani az iskolaváltást. A gyerekek iszonyat szemetek tudnak lenni egymással, lásd az öngyilkos 16 éves fiú esetét, akit szintén bántottak a suliban. Ha a szüleitek homofóbok, nem kéne az orrukra kötni a részleteket, csak hogy a srácot szekálják a suliban. Ki kell kerülnie ebből a környezetből minél előbb. Egyébként nagyon szomorú, hogy ma Magyarországon nem választható tulajdonságokért kirekesztenek, megszégyenítenek, bántanak valakit még felnőtt emberek is.

2022. jan. 9. 17:11
 50/65 anonim ***** válasza:
82%

Én 17 éves vagyok én nekem nincs bajom a melegekkel.

13 évesen én is egy nagy homofób voltam, mert nem voltam művelt, nem tudtam az emberekről semmit.

Én ha ismerném az öcsédet biztos bevédeném, mert aki a másikat bsztatja az orrientációja miatt, ami alapból nem egy rossz választott tulajdonság az egy agyhalott féreg.

2022. jan. 9. 17:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!