Öcsémet bántják a suliban hogy tudnék neki segíteni?
Mióta kiderült hogy meleg (sajnos elmondta valakinek akinek nem kellett volna) bántják, megalázzák a fiú osztálytársai.
A szüleink nem tudják nem is fogadnák jól valószínűleg ezért nem merünk a tanároknak sem szólni. Iskolapszichológus nincs, kisvárosi gimi.
Soha nem írtam, hogy feleségem van. Lassan 22 éve élek együtt a párommal, aki férfi, és aki nyugdíjba vonulása előtt ügyvédkedett. Hivatalosan jogász végzettségű. Ezt írtam több helyen is. Szóval ezt benézted! (#11 vagyok)
Sajnos a szülők nélkül lehet, hogy a testvér egyedül kevés.
Azt biztosan nem írtam, hogy feleségem van, mert soha az életemben nem volt feleségem. Szóval ezt nagyon benézte. Fogalmam nincs, hogy milyen másik öregről beszél, de nem is igazán érdekel!
A szülők, amennyiben jelzik az iskolavezetés felé, hogy szeretnének az osztályfőnökkel vagy az igazgatóval beszélni, akkor külön engedéllyel bemehetnek. Mivel nem tudjuk a testvér hány éves és tanul-e vagy sem. Ha tanul, akkor ezt hol teszi meg, így egyáltalán nem biztos, hogy nem oda jár.
Hugomat cigányozták, mert barnább. Egyszer kellett bemennem és megoldódott. Hozátenném az erőszak nem megoldás. Az igazgató kijött és megbeszéltük. Nem is volt erőszak.
A Ti helyzetetek komplikáltabb. Ha suliba kiderült, akkor rajta is marad. Hülyeség volt kipofázni! Sok atrocitás foglya érni.
47-es, a legtöbb ember magasról tojik rá, hogy milyen szenvedést okoz a másiknak, főleg 16 évesek között, akiknek a szociális konvenciókért, gátlásokért, empátiáért felelőt frontális lebenye még nem is érett meg teljes mértékben. Csak olaj a tűzre kimutatni a fájdalmat.
Kérdező, valahogyan meg kellene oldani az iskolaváltást. A gyerekek iszonyat szemetek tudnak lenni egymással, lásd az öngyilkos 16 éves fiú esetét, akit szintén bántottak a suliban. Ha a szüleitek homofóbok, nem kéne az orrukra kötni a részleteket, csak hogy a srácot szekálják a suliban. Ki kell kerülnie ebből a környezetből minél előbb. Egyébként nagyon szomorú, hogy ma Magyarországon nem választható tulajdonságokért kirekesztenek, megszégyenítenek, bántanak valakit még felnőtt emberek is.
Én 17 éves vagyok én nekem nincs bajom a melegekkel.
13 évesen én is egy nagy homofób voltam, mert nem voltam művelt, nem tudtam az emberekről semmit.
Én ha ismerném az öcsédet biztos bevédeném, mert aki a másikat bsztatja az orrientációja miatt, ami alapból nem egy rossz választott tulajdonság az egy agyhalott féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!