A tesom 15 eves es drogozik nem jar iskolaba lassan 16 eves 2 eve drogozikvan egy baratnoje o is drogozik lopnak a drog miatt nem szeretnenk hogy a lannyal legyen de azt mondja ha elhagyja megoli magat tudnatok segiteni mit tegyunk?
Nekem volt osztalytarsam,aki korabban szakmailag egy zseni volt, drogozott es minden penzet erre verte. O is lopott a szuloktol,tolunk is a suliban es azt mondta,ha elmondjuk valakinek,akkor megoli magat es a lelkunkon szarad.
Szoltunk osztalyfonoknek,igazgatonak,szulonek,akik ertesitettek a rendorseget. Elvittek a gyereket,majd 1 het mulva betoppant a gyerek,mintha mi sem tortent volna. 1-2 hetig birta cucc nelkul(elvileg parszor ellenoriztek,hogy rendben van-e..),aztan utana megint raszokott. Par het mulva jott az erettsegi es utana tobbet nem talalkoztunk. A kepeit elnezve facen mai napig durvan tolja a srac es teljesen elb*szta az eletet. Otletem sincs,hogy hogy van “szabadlabon,hisz a rendorok elvittek 2x is,beismerte,hogy drogozik es a szulo is tisztaban van mar a dolgokkal es o is beleegyezett abba,hogy segiteni kell rajta. Tehat ennyit a rendorsegrol es a magyar drogelvonorol.
Szülő be tudja vinni elvonóra mivel kiskorú
Ismerek olyat akit szülei erőszakkal vittek elvonora,senki nem tudja hol van helyileg az intézmény
Én feljelenteném,tudod miért? Mert tönkreteszi az életét,a szülei életet
Segítség kell neki,egyedül nem fog tudni leállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!