Öcsémet bántják a suliban hogy tudnék neki segíteni?
Mióta kiderült hogy meleg (sajnos elmondta valakinek akinek nem kellett volna) bántják, megalázzák a fiú osztálytársai.
A szüleink nem tudják nem is fogadnák jól valószínűleg ezért nem merünk a tanároknak sem szólni. Iskolapszichológus nincs, kisvárosi gimi.
Jómagam 71 éves vagyok és 13 éves korom óta tudom, hogy homoszexuális vagyok. Szóval nagy eséllyel ez nem tinédzserkori hóbort, hanem bizony a vérverejtékes igazság.
Sajnos ebben a témában nem így van. Bizonyos értelemben ki kell álljon magáért és a családi segítség is szükséges.
"ez a retek kormány erőlteti az ultra konzervatív középkori valláskárosult katolikus maszlagot."
hűűűű, és mit mondasz akkor, ha valaki utálja a kormányt és leszarja a maszlagot? és mégis rühelli ezeket a kéztartós, nyafi buznyákokat?
Biztos, hogy sejtik vagy tudják.
Ez így hazugság! A legtöbb homoszexuálisról senki nem mondja meg, hogy ők azok, amíg nem látják őket másik fiúval úgy, ahogy a többség a lányokkal. Vagy el nem mondja valakinek. Saját tapasztalat.
"Szeresd fele barátodat", a "homoszexualitás bűn", már elnézést, de a homoszexuális emberek is emberek. Ha "szeresd fele barátaidat" elvet valljuk, akkor miért kell a melegeket előítéletesen megbélyegezni.
Sajnos ez nem így van! Igenis álljon ki magáért és igenis szükséges a szülők, testvérek kiállása mellette.
"igenis szükséges a szülők, testvérek kiállása mellette."
A kiállás csak azt jelentheti, hogy elfogadom a társaimtól, az egykori barátaimtól a megaláztatást és nem futok el, nem kezdek visszatámadni vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!