Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsémet bántják a suliban...

Öcsémet bántják a suliban hogy tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés

Mióta kiderült hogy meleg (sajnos elmondta valakinek akinek nem kellett volna) bántják, megalázzák a fiú osztálytársai.

A szüleink nem tudják nem is fogadnák jól valószínűleg ezért nem merünk a tanároknak sem szólni. Iskolapszichológus nincs, kisvárosi gimi.

2022. jan. 9. 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

16 éves és már kicsi kora óta érzi, ez már nem fog változni.

Az erőszak nem megoldás, és nem is az a típus. Ha elmondjuk az osztályfőnöknek aki mondjuk segít de túlbuzgó és elmondja a szüleinknek mi lesz? Vagy híre menne hogy az iskolában “érzékenyítés” van hamar kiderülne hogy miért (ahogy mondtam kis város). A szüleink homofóbok biztos hogy negatívan reagálnának és nem szeretnénk megtudni hogy mennyire amíg még rájuk van utalva.

Ha felhoznánk az iskolaváltást biztos hogy a végére akarnának járni hogy miért.

2022. jan. 9. 15:56
 22/65 anonim ***** válasza:
84%
#14. Az erőszak nem megoldás !
2022. jan. 9. 15:56
 23/65 anonim ***** válasza:
18%
Ha homofóbok, lehet, hogy a szülők intézetbe adják, megszabadulnak tőle, ha megtudják, hogy meleg.
2022. jan. 9. 16:11
 24/65 anonim ***** válasza:
93%

Te nagyon nagy tévedésben vagy! A tinédzsereknél azaz igazi olaj a tűzre, hogyha semmire sem reagálsz. Ha kell, akkor igenis az ő fegyvereikkel kell visszatámadni.

2022. jan. 9. 16:12
 25/65 anonim ***** válasza:
92%
Messze nem minden szülő szereti a gyerekét, hogy kiálljon érte. Jó eséllyel leüvöltik majd a fejét, hogy szégyent hoz a családra, és öngyilkosság lehet a vége, ha megtudják a szülők is.
2022. jan. 9. 16:12
 26/65 anonim ***** válasza:
95%

#21 (kérdező)

Üljetek le mindenképpen a szüleitekkel először. Ha ők nem akarnak semmit tenni az ellen, hogy a gyermeküket zaklatják az iskolába, akkor jössz te a képbe (főleg, hogyha nagykorú vagy), így te beszélhetnél az osztályfőnökkel és akár az igazgatóval is. A szüleiteknek alapon tudni kell róla, hogy a testvéredet zaklatják lelkileg.

2022. jan. 9. 16:14
 27/65 anonim ***** válasza:
91%

Saját tapasztalatomat írom le, engem is b*ziztak. Ki kell állnia az embernek magáért nem erőszakkal csak egyszerűen határozottan. Egy idő után azt mondtam mindig “igen és akkor mi van?”. A szexuális megjegyzések hogy mit csinálok, mit hova dugok, szintén “igen, és?” Nem tudtak fogást találni rajtam. És a másik ami nagyon fontos hogy legyen 1-2 szövetségese aki ott van hogy ne tudjon tettlegességig fajulni.

Vannak barátai? A lányok esetleg? ők általában nyitottabbak meg érettebbek ebben a korban.

2022. jan. 9. 16:14
 28/65 anonim ***** válasza:
89%

#26 - én elsőre félreolvastam :D

- "Jó eséllyel LELÖVIK majd a fejét,..."

- Már álmosodok :D

2022. jan. 9. 16:16
 29/65 anonim ***** válasza:
15%

"A tinédzsereknél azaz igazi olaj a tűzre, hogyha semmire sem reagálsz."

Kell reagálni, hiszen senki sem faarc, hanem el kell fogadni a bántást, de ha bántanak, akkor azt nem faarccal kell lereagálni, hanem a szenvedéssel.

2022. jan. 9. 16:17
 30/65 anonim ***** válasza:
77%
#6: dehogy elfogadóbbak, rengeteg az agyhalott fideszes meg mihazánkos náci közöttük, főleg vidéken.
2022. jan. 9. 16:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!