Az összes gyermekkori emlékem, képek, videók a testvéreméknél vannak, akikkel időközben elmérgesedett a viszony. Van esély rá, hogy megszerezhessem őket?
"Szóval 4 testvérem van, abból a legidősebbel remekül kijövök.Az egyikkel csak-csak, de a harmadikkal nagyon elmérgesedett a viszony a párja miatt. "
És a negyedik?
Kedves utolsó!
Köszönöm a választ. Nálunk nem a pénz a probléma, hanem szerintem sokkal rosszabb dolgok. Csak azóta ilyen rossz a viszony, amióta a testvérem a párjával van. Folyamatosan össze akar ugrasztani a párja a testvéreimmel és elég jól megy neki. Teljesen felesleges szerintem már bármivel is próbálkoznom, mert úgy sem nekem hisz a testvérem és őt szereti.
Számomra is van értéke a képeknek, akkor is ha eszmei. Teljesen meg tudom érteni, ha kidobtad a képeiket, ugyanakkor nem szeretnék hasonlóan járni.
Arra gondoltam, amikor a kérdést kiírtam, hogy jogi úton esetleg, ha máshogy nem lehet. De ahogy utánaolvastam, nem nagyon lehet megszerezni őket, hiszen az hogy birtokolják az önmagában nem törvénysértés. Az lenne, az ha az engedelyem nélkül megosztják stb.
Az az ötletem támadt, hogy az egyik testveremet a születésnapom közeledtével meg fogom kérni, hogy csak ezt az egyet kérem, ha akkor sem sikerül, akkor valószínűleg sosem kapom meg és abba is meg kell próbálnom beletörődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!